Tako je. Pre toga jedino da ti “slučajno” ispadne i razbiješ leđa, a onda se u sklopu svega toga menja i baterija.
Važi, sve jasno, hvala ti.
Tako je. Pre toga jedino da ti “slučajno” ispadne i razbiješ leđa, a onda se u sklopu svega toga menja i baterija.
Nema mi aplikacije za banku na USA nalogu.Ne postoji, za balance, kad ostane nešto sitno, piše se podršci da to anuliraju i da se ti slažeš sa tim, ali ovo bi bilo sumanuto raditi.
Zašto moraš da menjaš region ako se seliš u drugu zemlju, napravi novi nalog ako ti je baš neophodno za taj region, a onda u okviru njega instaliraš aplikacije koje si već kupio ili kupuješ sa ovog naloga i sve u redu 😃
Da, sa glavnog naloga sam… Hvala!Mozda ai se odjavio iz glavnog naloga a trebas smo iz Apple store aplikacije. Odavde radis odjavu.
Nije nam više dostupno, bar ne normalnim putem u februaru kad sam ja uzimao. Moras da napravis paypal na USA i treba ti neki sms servis sa USA brojem da verifikujes. Onda posle uplaćuješ balans nekako na apple nalog da bi ti skidalo odatle. Imaš sve u temi samo prelistajSada sam kupio 16 Plus. Kako na njemu da aktiviram AC+? Prošli put je prošla master card od yettel banke kao paymetn method, sad neće ni yettel ni raiff. Šta prolazi od ,,fora,, a da nam je dostupno?
Prosli put kad sam se odjavio pa prijavio sve mi se nesto poremetilo iako imam iCloud backup i sve. Pa zbog toga izbegavam to
Sada sam kupio 16 Plus. Kako na njemu da aktiviram AC+? Prošli put je prošla master card od yettel banke kao paymetn method, sad neće ni yettel ni raiff. Šta prolazi od ,,fora,, a da nam je dostupno?
Ovde je, čini mi se, detaljno objašnjeno sve u vezi sa AppleCare+ One Family. Na brzinu pregledah i čini mi se da je potrebno da proveriš nekoliko stvari, kao npr. da li su svi nalozi koji su u Family grupi podešeni na isti region (napominjem pošto ja imam srpske naloge u Family grupi sa mojim turskim nalogom osnivačem grupe, kojima sam region promenio samo radi dodavanja u grupu, pa sam ih vratio na Srbiju, kako bi delili iCloud+). Takođe kaže da uređaji koji se uključuju u AC+ One Family grupu ne smeju da imaju već plaćen AC+ na drugi način. U tekstu se takođe pominje da ne ispunjavaju svi uređaji automatski uslove za AC+ One Family, već neki moraju prvo da prođu neku proveru od strane Apple-a. Vidim da je to baš nova usluga, koja je pre nekoliko dana predstavljena, možda i oni još uvek peglaju stvari u vezi sa tim.Imam konfuznu situaciju koja mi se desila juče, možda neko i zna tačno šta se ovde desilo. Imamo gomilu Apple uređaja u porodici. Do sada sam uvek koristio proveren metod za aktivaciju AppleCare+ garancije: ulogujem se na novi uređaj sa mojim američkim nalogom, platim i aktiviram AC+, zatim uradim "Erase All Content and Settings" i onda ulogujem ženu ili decu sa njihovim nalozima. To je do sada radilo bez greške. Međutim, juče aktiviram ćerki novi telefon i sistem mi ponudi Apple One Family. Pomislim, odlična prilika da uštedim prilično love, s obzirom na to koliko telefona, iPad-ova i MacBook-ova imamo u kući. Kupim ja to preko svog naloga, odradim standardni "reset" uređaja, i tu nastaje problem. Čim se ćerka ulogovala sa svojim nalogom (inače, svi smo već od ranije u zajedničkoj Apple Family grupi), iskočilo je obaveštenje da imam 24 sata da sredim situaciju.
Da stvar bude još čudnija, sistem je nekako povukao i aktivirao garanciju samo na mojim AirPods slušalicama (koje inače uopšte nisu ni imale AC+ do sada). Svi ostali uređaji (bilo moji ili od familije) koji su već imali uplaćen AC+, ostali su i dalje na tom starom AC+ statusu, ništa se nije objedinilo kako sam mislio da hoće. Da li je neko imao slično iskustvo sa ovim i kako Apple-ov sistem zapravo tretira mešanje Apple One Family pretplate sa postojećim AppleCare+ planovima kada se menjaju nalozi na uređaju?
ali ovo nije apple one nego apple one family za koji piše da ko je u family grupi dobije AC ako je uređaj podoban.
Pokušaću da otkažem, ali po svemu sudeći sam ispušio za taj novi fon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari