Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Dzabe paket.
Ja sam danas pozvao call centar i rekao da zelim da predjem iz a1 kod njih i devojka me upisala i rekla da ce da me zove dan pre nego sto mi istekne ugovor u a1. Za sad mi je ponudila 50%, s tim da ce mozda nesto drugo imati u decembru. I rekla da ako budem zeleo veci popust zato sto prelazim iz jedne mreze u drugu da probam da nadjem nekog agenta sto je za Raski region.
Najvise prelazim zbog mreze i signala, a1 ne moze da se poredi sa mts-om.

@Stefan1995, Ja mozda predjem iz Yettela u Mts ako se ne dogovorim sa Yettelovcima..
Ne znam kakav je signal Mts vs Yettel... U mojoj okolini A1 nema zavidni signal,izgubi se signal u pojedinim prodavnicama,opadne signal interneta..
Dok Yettel ima odličan signal bez gubitaka gde god se nadjes,kao i internet...
Nemam nikog da pitam u vezi signala Mts, kakav je on,da li se nosi sa kvalitetom kao Yettel, da nema gubitaka na nekim mestima kao A1, isto važi i za mobilni internet..
Ne želim da se zeznem ako predjem u Mts .

Trazi za L minimum: 6 meseci jeftiniju naknadu(oko 450 din) plus ostalih 18 meseci 50%. Ispadne oko 1650din prosečno.
Dobio sam za 5 M 450 dinara za 3 meseca i 1750 dinara 21 mesec, u proseku 1588 dinara. Realno 5L mi je bio jak paket koji mi ne treba, a placao sam ga 2800 din.

Da li je moglo jos vise popusta, neki kazu i do 70% ne znam...

To je 50% za M u ta 21 meseca, mogao si da izvuces 60%, samo se treba cenkati... meni su tih 21meseci po 1379 din... isto M...

znaci ne pristajete na prvu ponudu nego trazite jos vise...

Zvali su me jutros ponovo jer sam imao primedbe na ponudu, trazio sam ili 6 meseci po 450 dinara i 50%, ili 3 meseca po 450 i 60%. Ne daju 60%, konacna ponuda im je 3m po 450 i 50% na tarifu.

To je 50% za M u ta 21 meseca, mogao si da izvuces 60%, samo se treba cenkati... meni su tih 21meseci po 1379 din... isto M...

znaci ne pristajete na prvu ponudu nego trazite jos vise...
Pre koliko vremena si to ugovorio?

Ko hoće veći popust u mt:s-u, mora podneti zahtev za prenos broja u A1 SRB mrežu da bi mu odoborili 60% ili 70% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca.

Ljudi jel se meni čini ili ovi slepci kamataju račun ako se ne plati do 15. u mesecu ? Ako nema ima proverenu info.

Pa ako im je u planu ili cilju da imaju u izveštaju za četvrti kvartal 2026 imaju najviše korisnika koji su na pretplati, onda moraju, a ako ne žele, ne moraju, ali će 01.12.2026.-31.01.2027. biti veoma čupavo u vezi davanje benefita ili popusta novim korisnicima i starim korisnicima ( KOJI PODNESU ZAHTEV ZA PRELAZAK U DRUGU MREŽU ** ).
To sam i uradio, pa sam dobio ovu ponudu. Pre zahteva za prenos su mi nudili 10% popust. Sad je samo 50% popust, ne daju vise izgleda

Nisu isti popusti koje daje mts za one koji pokrenu odlazak iz MTS u A1 i za dolazak u MTS iz A1 ili neke druge mreze... Ako se dobro secam, mts je davao (i mislim da daje jos uvek) onim koji dolaze iz A1 i Jetela tih 50% popusta na tarifu koju odaberu, ŠTO JE DOBRA PONUDA.

Kanda su u mts-u konacno shvatili da je vazno i da treba zadrzati stare korisnike umesto da se samo paznja posveti privlacenju starih korisnika.

p.s. Ako gresim za ovaj popust od 50% za novopridošle u mts, ispravite me i izvinite na dezinformaciji.

Zvali su me jutros ponovo jer sam imao primedbe na ponudu, trazio sam ili 6 meseci po 450 dinara i 50%, ili 3 meseca po 450 i 60%. Ne daju 60%, konacna ponuda im je 3m po 450 i 50% na tarifu.

Pre koliko vremena si to ugovorio?
pre 10tak dana, podnet zahtev za prelazak u a1 pa su zvali

pre 10tak dana, podnet zahtev za prelazak u a1 pa su zvali
hahahaha pipaju puls, a i tu je jadac na koga naletiš. Imaju više grupa, sa većim i manjim mogućnostima. A i zavisi na to koje si pakete imao ranije.

Da kamataju ako se ne plati na vreme do 15.tog
ako ne platiš posle 30+ dana tj do sledećeg računa, ne diraju e posle toga vrv naplaćuju. Pa niko ne plaća isti dan kad stigne račun.

Imam 5icu S od Aprila, sa 60% popusta, dete ima paket u Globaltelu. Ako bih ubacio dete u porodicni Copy Paste, da li bih morao da potpisujum novi ugovor za sebe, i da li bi mi ostao popust?

.. za Raski region.
Najvise prelazim zbog mreze i signala, a1 ne moze da se poredi sa mts-om.
Srećno sa mts internetom bez 5g sa preopterećenim bs 90% vremena.
Ako si baš hteo dobru pokrivenost idi na Yettel.

Već sam bio u mts-u i nisam nikad imao problema sa internetom i signalom, jedino ako se nešto promenilo za dve godine, ali ne verujem.
Za yettel nisam ni razmišljao iskreno.

hahahaha pipaju puls, a i tu je jadac na koga naletiš. Imaju više grupa, sa većim i manjim mogućnostima. A i zavisi na to koje si pakete imao ranije.

ako ne platiš posle 30+ dana tj do sledećeg računa, ne diraju e posle toga vrv naplaćuju. Pa niko ne plaća isti dan kad stigne račun.
Mozda nisam dobio vise od 50% popusta jer sam trazio da sa L paketa predjem na M, iako sam podneo zahtev za prelazak u a1.

Imam 5icu S od Aprila, sa 60% popusta, dete ima paket u Globaltelu. Ako bih ubacio dete u porodicni Copy Paste, da li bih morao da potpisujum novi ugovor za sebe, i da li bi mi ostao popust?
Potpisujes novi ugovor za dete, tebi ostaje popust do kraja kakav imas 60%. Ali na detetovom broju (copy-paste) popust vazi do kraja tvoga ugovora. Posle toga ide puna cena do kraja UO na detetovom broju.
Ono sto mozes sa njima da proveris a ne pise nigde. Ako ti opet obnovis UO u Mts-u sta se desava sa UO deteta, ili popust opet do kraja UO detetu.
Ono ispada najbolje kad ti potpises da se odmhapotpise i za decu copy-paste, ajde mesec dva pune cene. Ali kod tebe ima vec 6 meseci razlike.
Sad vidim ima i vise varijanti kes-beka preko OTP bnake ide do 15000, bilo bi dobro da pogledas varijante.

Poslednja izmena:
Steta sto ovde nemam 5G, inace 4G okej radi
Skidao danas neke igre za ps(posto je dostupan jailbreak)

Ispod 20mb/s nije islo...
Sa a1 i ostalim operaterima sam ovu kolicinu imao za 2-3m... ovaj L paket bukvalno kolko god da trosio, nema kraja

30923.webp

Nazad
Vrh Dno