mlsradic
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 06.12.2020
- Poena
- 115
Mozda ne odgovora sta si do sad najviše trosio.To se dešava cesto kod A1Ipak ništa od poziva, odoh ja u A1 izgleda. 😆
Mozda ne odgovora sta si do sad najviše trosio.To se dešava cesto kod A1Ipak ništa od poziva, odoh ja u A1 izgleda. 😆
Dobio sam za 5 M 450 dinara za 3 meseca i 1750 dinara 21 mesec, u proseku 1588 dinara. Realno 5L mi je bio jak paket koji mi ne treba, a placao sam ga 2800 din.Trazi za L minimum: 6 meseci jeftiniju naknadu(oko 450 din) plus ostalih 18 meseci 50%. Ispadne oko 1650din prosečno.
Pre koliko vremena si to ugovorio?To je 50% za M u ta 21 meseca, mogao si da izvuces 60%, samo se treba cenkati... meni su tih 21meseci po 1379 din... isto M...
znaci ne pristajete na prvu ponudu nego trazite jos vise...
Da kamataju ako se ne plati na vreme do 15.togLjudi jel se meni čini ili ovi slepci kamataju račun ako se ne plati do 15. u mesecu ? Ako nema ima proverenu info.
To sam i uradio, pa sam dobio ovu ponudu. Pre zahteva za prenos su mi nudili 10% popust. Sad je samo 50% popust, ne daju vise izgledaKo hoće veći popust u mt:s-u, mora podneti zahtev za prenos broja u A1 SRB mrežu da bi mu odoborili 60% ili 70% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca.
To sam i uradio, pa sam dobio ovu ponudu. Pre zahteva za prenos su mi nudili 10% popust. Sad je samo 50% popust, ne daju vise izgleda
pre 10tak dana, podnet zahtev za prelazak u a1 pa su zvaliZvali su me jutros ponovo jer sam imao primedbe na ponudu, trazio sam ili 6 meseci po 450 dinara i 50%, ili 3 meseca po 450 i 60%. Ne daju 60%, konacna ponuda im je 3m po 450 i 50% na tarifu.
Pre koliko vremena si to ugovorio?
hahahaha pipaju puls, a i tu je jadac na koga naletiš. Imaju više grupa, sa većim i manjim mogućnostima. A i zavisi na to koje si pakete imao ranije.pre 10tak dana, podnet zahtev za prelazak u a1 pa su zvali
ako ne platiš posle 30+ dana tj do sledećeg računa, ne diraju e posle toga vrv naplaćuju. Pa niko ne plaća isti dan kad stigne račun.Da kamataju ako se ne plati na vreme do 15.tog
Upravo zvali, odobren popust 70% na 5ica S.
Srećno sa mts internetom bez 5g sa preopterećenim bs 90% vremena... za Raski region.
Najvise prelazim zbog mreze i signala, a1 ne moze da se poredi sa mts-om.
Mozda nisam dobio vise od 50% popusta jer sam trazio da sa L paketa predjem na M, iako sam podneo zahtev za prelazak u a1.hahahaha pipaju puls, a i tu je jadac na koga naletiš. Imaju više grupa, sa većim i manjim mogućnostima. A i zavisi na to koje si pakete imao ranije.
ako ne platiš posle 30+ dana tj do sledećeg računa, ne diraju e posle toga vrv naplaćuju. Pa niko ne plaća isti dan kad stigne račun.
Bolje ti je da ni ne razmišljaš o yettelu, njihovi paketi i sa 50% popusta skupi.Već sam bio u mts-u i nisam nikad imao problema sa internetom i signalom, jedino ako se nešto promenilo za dve godine, ali ne verujem.
Za yettel nisam ni razmišljao iskreno.
Potpisujes novi ugovor za dete, tebi ostaje popust do kraja kakav imas 60%. Ali na detetovom broju (copy-paste) popust vazi do kraja tvoga ugovora. Posle toga ide puna cena do kraja UO na detetovom broju.Imam 5icu S od Aprila, sa 60% popusta, dete ima paket u Globaltelu. Ako bih ubacio dete u porodicni Copy Paste, da li bih morao da potpisujum novi ugovor za sebe, i da li bi mi ostao popust?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari