Šta je novo?

Banka Intesa

Mobilna app mi se vuče kao mrcina?! 🤔
Imate li taj problem?

Isto, ulazio sam jutros rano, ali malopre udjem u app, ocita mi prst i samo vrti i to je to.

Klasika.. A tek ce kraj / pocetak meseca...

Netačno, mojoj ženi je danas leglo na njen račun u Intezi.

Šalje mi drugar IPS QR kod da probam preko Intesa app, reko' sve OK, šta je problem?
Kaže, izbacuje mu taj iznos koji treba, ali valuta nije RSD, već EUR i prikazuje EUR račun 😂

Pazite sad ovo, pre recimo 6 mewci stigne mi Amex kartica iako mi postojeća važi do 2028. godine. Pozovem call centar, kaže ta druga je sigurnija bla bl bla. Rekoh, jel moram da je aktiviram, kaže ne mora. Ja je ne aktiviram.
Danas zove zena iz intese, kaže niste aktivirali novu karticu, rekoh nisam, rekla vasa koleginica ne mora. Jao pa znate, morali bi da aktivirate jer treba da vam posaljemo novu sa poboljšanim sigurnosnim ne znam ni ja čim ali ne može da se pošalje ta najnovija dok ne aktivirate tu što ste dobili pre 6 meseci.
Znaci, u jednom trenutku ću da imam 3 kartice vezane na isti limit? Boze svašta...

Sada sam primetio da su mi dugmici u Inboxu neaktivni, iako ima neprociranih, greywd out su i nista se ne desava pritiskom na njih. Ima li kos neko ovo? iOS
IMG_0551.webp

Netačno, mojoj ženi je danas leglo na njen račun u Intezi.
Verovatno zato što je akcionar i taj račun joj je povezan sa tim i ona se nije ni projavljivala već automatski joj leže na registrovani račun za akcije, sutra kreće uplata ljudima koji su se registrovali, ali na račun u bpš ili na ime. Barem sam ja to tako shvatio.

Sada sam primetio da su mi dugmici u Inboxu neaktivni, iako ima neprociranih, greywd out su i nista se ne desava pritiskom na njih. Ima li kos neko ovo? iOS
Pogledajte prilog 554261

Pisao sam za ovo, moraš da pritisneš dugmence gore levo "izmeni", obeležiš neka obaveštenja i onda će ti ti dugmići postati aktivni..
Znam, džabe imaš dodatni klik, ali je tako..

A moze dinom? Znam da su nam pretili da ce staviti Nbs pod sankcije ako nastave da omogucavanju placanje na Nisu. Ne znam sta se izdesavalo na kraju. Svakako ne sipam kod njih,sto bi sebe maltretirao.
Može Dina i IPS. Pretili su kada je NIS jedan period bio pod potpunim sankcijama bez posebne licence. Ali nakon što je počela priča o prodaji Ameri su ponovo krenuli da daju posebne licence tako da to više nije problem dokle god se ne sarađuje sa američkim kompanijama.

Navalili ljudi da provere da li je leglo 6000, zaboravili da to leze u BPS
Meni leglo u Intezi. Nisam se ni prijavljivao ni ništa, a nisam ni penzioner ni korisnik socijalne pomoći.
Mislim da je to od onih besplanih akcija što je još Dinkić davao pre 20 godina, pa ako si tad bio registrovan to je ostalo

Pazite sad ovo, pre recimo 6 mewci stigne mi Amex kartica iako mi postojeća važi do 2028. godine. Pozovem call centar, kaže ta druga je sigurnija bla bl bla. Rekoh, jel moram da je aktiviram, kaže ne mora. Ja je ne aktiviram.
Danas zove zena iz intese, kaže niste aktivirali novu karticu, rekoh nisam, rekla vasa koleginica ne mora. Jao pa znate, morali bi da aktivirate jer treba da vam posaljemo novu sa poboljšanim sigurnosnim ne znam ni ja čim ali ne može da se pošalje ta najnovija dok ne aktivirate tu što ste dobili pre 6 meseci.
Znaci, u jednom trenutku ću da imam 3 kartice vezane na isti limit? Boze svašta...
Neces, cim aktiviras novu, stara postaje neaktivna.

Nazad
Vrh Dno