Šta je novo?

Zastita potrosaca kroz zakone i praksu (FAQ u II Postu)

• Začetnik teme Začetnik teme ABCD
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni su napisali u mejlu da odbijaju reklamaciju ali nastavljaju sa testiranjima, cirkus

Nista, spremio dokumentaciju, 28 septembra istice 30 dana za resavanje reklamacije, pa inspekcija i javicu se Efektivi isto, videcu i oko vansudskog poravnjanja kako ide, to jos nisam istrazio

Poslednja izmena:
Efektiva gubljenje vremena i navlakusa da sebi zarade pare. Kada dodjes do toga da angazujes njihovog pravnika oni ti kazu verovatno dobijamo spor, ali da znate ako ne dobijemo vi snosite sve troskove. Meni je tako bilo kada sam pokusao da isteram pravdu sa winwin-om pre mnogo godina.

Odbijeno, a testiraju, je genericka poruka, da kupe sebi vreme da stvarno provere jer u trenutku slanja te poruke ga oni verovatno nisu ni ocima videli, kamoli uradili test. U narednih par dana, do 30og dana ces imati siguran i tacan odgovor. Nakon toga ne smeju nista da rade bez tvoje saglasnosti i u obavezi su da vrate novac ili uredjaj kao ispravan

Po zakonu, posto je ovo druga reklamacija za isti tv, imam pravo da biram izmedju zamene ili povrata novca, trazio sam povrat novca. Sacekacu do ponedeljka pa da vidimo, hvala za info oko Efektive, ostaje inspekcija i pokretanje vansudskog poravnjanja.

Inspekcija ih nece naterati nesto da urade, mogu samo da vide da li je procedura ispostovana. Vansudsko ili dobar pravnik pa da istera svoje. Mi smo jednom izgubili spor posle 5-6 godina, ali pravnik je potrosacu bio bas dobar i za svakakve sitnice se hvatao i isterao svoje. Posto vidim da je tehnomanija, drzavna firma, tesko ce se bilo sta uraditi. Ali, sacekaj par dana jos, oa ces videti. Mozda sve bude kako treba, pa da ne tupimo bezveze

Kako mislis tesko ce se uraditi bilo sta? Sta ce da urade, da zadrze tv za sebe ili da ga vrate popravljenog bez mog odobrenja ili mogu da kazu da je ispravan?

U proslom postu mi rece drugacije, ali nema veze, videcemo sta ce biti.Mozda zato sto je ova firma u pitanju.

Da pitam onda gde kupovati tehniku, ko ne pravi probleme ovakve vrste?

Poslednja izmena:
Zna se na sta mislim, a i ljudi koji prate forum sigurno znaju na sta mislim kada kazem drzavna firma. Ovo je vlasnik rominga, tehnomaniju je preuzeo prointer, ciji je vlasnik malo vise blizi vlasti

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Nazad
Vrh Dno