virke
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.12.2004
- Poena
- 795
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 5600 +Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB
- Matična ploča
- MSI Tomahawk MAX B450
- RAM
- Kingston 2 x 8Gb @3200 XMP
- GPU
- Gigabyte RX 6600 Eagle 8 GB
- Storage
- Kingston A2000 250 GB, Seagate 1TB ST1000DM010, Iron Wolf 4TB
- Zvuk
- Microlab SOLO 5
- PSU
- Seasonic Focus GX 650w
- Kućište
- Lian Li 216 ARGB
- Monitor
- AOC 27G2U5/BK
- Miš & tastatura
- Red Dragon HARPE PRO K503A RGB+ A4 TECH T70 Terminator Bloody
- Mobilni telefon
- Samsung S24 FE
- Pristup internetu
- Optički internet
Treba mi prepruka za 24'' monitor za cerku od 9 godina koja je pocela da nosi naocare. Uglavnom sad svi idu na 27'' i vise ali zbog blizine isao bih na 24". Treba mi mi monitor za zatitom za oci, da bude prijatan za gledanje sa 50cm.
Uglavnom kucka u wordu neki tekst, pomalo youtube i poneka igrici tipa roblox ili slicno.
Gledao sam razne i koliko vidim za 100e ima dosta modela. Po specifikacijama svi odgovoraju ali bih hteo savet od nekog ko je u materiji ako je moguce. Svi ce biti bolji od ovog koji sada koristi ali posto se to ne kupuje svaki dan bilo bi super kada bi neko predlozio neki bestbuy. Nije problem da se doda jos novca ako je potrebno.
Edit: bilo bi super da ima sto manje postolje posto ima mali sto. U principu ako bude trebalo mogu da kupim onu neku ruku za monitor ako zatreba, ima za 2-3k
Uglavnom kucka u wordu neki tekst, pomalo youtube i poneka igrici tipa roblox ili slicno.
Gledao sam razne i koliko vidim za 100e ima dosta modela. Po specifikacijama svi odgovoraju ali bih hteo savet od nekog ko je u materiji ako je moguce. Svi ce biti bolji od ovog koji sada koristi ali posto se to ne kupuje svaki dan bilo bi super kada bi neko predlozio neki bestbuy. Nije problem da se doda jos novca ako je potrebno.
Edit: bilo bi super da ima sto manje postolje posto ima mali sto. U principu ako bude trebalo mogu da kupim onu neku ruku za monitor ako zatreba, ima za 2-3k