Nikola mJet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2018
- Poena
- 395
Ja tek sad izvalio da je na 18 prednja kamera ispod ekrana. Kakav je kvalitet? Jel nema problemq sa prelanjem svetla?
Tebi nema, njemu ima.Tebi izgleda nista nije jasno, mozes da kupis i 2 osamnestice, kazem da nema smisla da se prelazi sa 17 na 18, pa imam drugara milionera, igra fudbal u Notingemu pa ni on ne menja svake godine 🤣
Prednja kamera na 18 je ista kao na 17 i nije ispod ekrana.🙂 Verovatno si mislio na Duo, on ima jednu kameru ispod ekrana (kad se rasklopi telefon, a druga prednja kamera nije ispod ekrana kad je telefon zaklopljen). Ta kamera ispod ekrana je očajna, kao Šaomi iz 2019.Ja tek sad izvalio da je na 18 prednja kamera ispod ekrana. Kakav je kvalitet? Jel nema problemq sa prelanjem svetla?
To ti je face id kamera,ne prava.Ja tek sad izvalio da je na 18 prednja kamera ispod ekrana. Kakav je kvalitet? Jel nema problemq sa prelanjem svetla?
Kasno si mi rekao , ali ocekujem isti osecajKratko samo da javim neki jako cudan osecaj.
Juce sam transferovao 17pro u 18pro, namestio neke aplikacije to je to. Nekako, kad razmislim, najzanimljivije mi je bilo svo iscekivanje da predstave novi telefon, iako smo 95% sve znali, pa onda pre-order, pa da stigne. I onda kada sam ga imao u rukama, nista. Da li je depresija zbog kisnog vremena koje ovde traje vec treci dan, ili nesto drugo ne znam 🙂
Kao da me prosla volja, ok imam novi telefon, idemo dalje, i sada cekamo da cure informacije za XX.
Ovo najvise govorim za one koji se razmisljaju sta da rade. Ako niste sigurni, bolje mozda cekati Duo (ko hoce taj model) ili XX sledece godine.
Vraćaju Austrijanci, ja tako uzeo 17 u BečuZnam da ne vraćaju, kažem sa sve carinom i pdvom regularno da uzmeš tamo ispadne te jeftinije, pa to nema nigde 😄
Tako je, sinoc sam stavio i clear tampered glass zastitu, i nema problema sa Face ID.Negde sam video da onaj privacy screen moze da bude problem za face id.
Clear zastite ne prave probleme.
Jao brate sto me nasmeja sa tobleronama, pao sam sa stolice od smeha.Slično kao što je Toblerona povećavala razmak između trouglova. Negde mora da se uštine ako ne može na profitu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari