Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Dzabe paket.
Ja sam danas pozvao call centar i rekao da zelim da predjem iz a1 kod njih i devojka me upisala i rekla da ce da me zove dan pre nego sto mi istekne ugovor u a1. Za sad mi je ponudila 50%, s tim da ce mozda nesto drugo imati u decembru. I rekla da ako budem zeleo veci popust zato sto prelazim iz jedne mreze u drugu da probam da nadjem nekog agenta sto je za Raski region.
Najvise prelazim zbog mreze i signala, a1 ne moze da se poredi sa mts-om.

@Stefan1995, Ja mozda predjem iz Yettela u Mts ako se ne dogovorim sa Yettelovcima..
Ne znam kakav je signal Mts vs Yettel... U mojoj okolini A1 nema zavidni signal,izgubi se signal u pojedinim prodavnicama,opadne signal interneta..
Dok Yettel ima odličan signal bez gubitaka gde god se nadjes,kao i internet...
Nemam nikog da pitam u vezi signala Mts, kakav je on,da li se nosi sa kvalitetom kao Yettel, da nema gubitaka na nekim mestima kao A1, isto važi i za mobilni internet..
Ne želim da se zeznem ako predjem u Mts .

Trazi za L minimum: 6 meseci jeftiniju naknadu(oko 450 din) plus ostalih 18 meseci 50%. Ispadne oko 1650din prosečno.
Dobio sam za 5 M 450 dinara za 3 meseca i 1750 dinara 21 mesec, u proseku 1588 dinara. Realno 5L mi je bio jak paket koji mi ne treba, a placao sam ga 2800 din.

Da li je moglo jos vise popusta, neki kazu i do 70% ne znam...

Nazad
Vrh Dno