Da li je neko pronašao način za prosleđivanje u Srbiju iz ove prodavnice?Ukoliko neko ima mogućnost kupovine u HU, na nutrio.hu ima pakovanje od 6 bočica Ostrovit glicinata i izađe oko 540din kom. Taj isti kod nas je preko 1500din kom.
Da li je neko pronašao način za prosleđivanje u Srbiju iz ove prodavnice?Ukoliko neko ima mogućnost kupovine u HU, na nutrio.hu ima pakovanje od 6 bočica Ostrovit glicinata i izađe oko 540din kom. Taj isti kod nas je preko 1500din kom.
E pa zato i pitam, zadnji put sam trenirao pre jedno 6-7 godina pa sam sada resio opet jer sam se bas ugojio, i vidim da su cene otisle u nebesa i izbor otanjio, pre sam pio scitec nutrition nekako mi imao najlepsi ukus, kakav je dymatize sto se tice ukusa?Nista, covek je pitao za najbolje. 🙂
Meni je Biotech USA Iso Whey Zero prvi posle Dymatize ISO 100 i uglavnom njega kupujem. Dosta proteina nema na lageru i cene otisle u nebo.
Ultimate Nutrition IsoSensation 93 ovaj neverujem da ti nece odgovarati (ako je problem stomak) bukvalno se razmuti u 3 okretaja kasikom-kombinacija sa vodom.Ja sam nabio 162kg, sreca pa imam 202cm visinu inace bih bio ko bure 🤣 onda sam za 3 meseca siso na 143kg i ni da mrdnem vec mesec dana, tako da mora teretana da se ubaci.
Sto se tice proteina sad sam pregledao sve, ovaj je stvarno jeftin THE Amino Whey Hydro protein.
Ultimate Nutrition IsoSensation 93 ovaj ima brutalan odnos merica protein, na 32g merice daje 30g proteina.
Probacu svaki pa cemo da vidimo zbog ukusa, secam se davno da mi dosta proizvodjaca nije odgovaralo.
Stomak mucnina, to je odlicno onda.Ultimate Nutrition IsoSensation 93 ovaj neverujem da ti nece odgovarati (ako je problem stomak) bukvalno se razmuti u 3 okretaja kasikom-kombinacija sa vodom.
Iz iskustva ko prati godinama, da li je iso100 ikada na popusti? Uzeo bih ono najveće pakovanje.
Koje je to najvece? Ja sam samo naso 900g i 2200, mislio sam da ima ona kanta od 5kg pa da ispadne jeftinije.Iz iskustva ko prati godinama, da li je iso100 ikada na popusti? Uzeo bih ono najveće pakovanje.
Pa to.2264g je najveće pakovanje.
sop.rs
sop.rs
Iako smo online prodaja suplemenata, vaše suplemente možete da preuzmete na adresi Bul. Kralja Aleksandra 390
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari