Šta je novo?

Dodaci ishrani: vitamini, suplementi, sportski preparati (iHerb, Myprotein..)

Gde je sad najbolje kupiti Glucosamine 1500mg (ili npr 3x500),

CoQ10 200mg + ili 2x10

Koji je trenutno najbolji protein koji moze da se kupi kod nas? Cena nije bitna.

Samo je jedan kralj: Dymatize ISO 100.
Drugi bi bio: Optimum Nutrition Gold Standard 100% (meni ne pase, naduva me kao zabu).

Šta fali ovom Ultimate Nutrition IsoSensation 93

Nista, covek je pitao za najbolje. 🙂

Meni je Biotech USA Iso Whey Zero prvi posle Dymatize ISO 100 i uglavnom njega kupujem. Dosta proteina nema na lageru i cene otisle u nebo.

Poslednja izmena:
Nije najbolji, ali je najisplativiji:

THE Amino Whey Hydro protein
3.5KG za 8208 din.

Ukus banana/jagoda je ok, čokolada isto, jafa meni bzvz.

Ako neko zna za nešto povoljnije/bolje za ovu cenu neka piše. 🙂

Nista, covek je pitao za najbolje. 🙂

Meni je Biotech USA Iso Whey Zero prvi posle Dymatize ISO 100 i uglavnom njega kupujem. Dosta proteina nema na lageru i cene otisle u nebo.
E pa zato i pitam, zadnji put sam trenirao pre jedno 6-7 godina pa sam sada resio opet jer sam se bas ugojio, i vidim da su cene otisle u nebesa i izbor otanjio, pre sam pio scitec nutrition nekako mi imao najlepsi ukus, kakav je dymatize sto se tice ukusa?

Malo sladji, meni se svidja.

Kod mene slicna situacija, ugojio se, imao sam zahvat na ledjima, sad se saniralo i krecem opet dole sa kilazom, sto manje hidrata, mnogo proteina i zdravih masti, plus gym.

Ja sam nabio 162kg, sreca pa imam 202cm visinu inace bih bio ko bure 🤣 onda sam za 3 meseca siso na 143kg i ni da mrdnem vec mesec dana, tako da mora teretana da se ubaci.

Sto se tice proteina sad sam pregledao sve, ovaj je stvarno jeftin THE Amino Whey Hydro protein.

Ultimate Nutrition IsoSensation 93 ovaj ima brutalan odnos merica protein, na 32g merice daje 30g proteina.

Probacu svaki pa cemo da vidimo zbog ukusa, secam se davno da mi dosta proizvodjaca nije odgovaralo.

THE Amino Whey Hydro protein sam pio dok sam bio u Srbiji, cokolada odlicna.

Ja sam nabio 162kg, sreca pa imam 202cm visinu inace bih bio ko bure 🤣 onda sam za 3 meseca siso na 143kg i ni da mrdnem vec mesec dana, tako da mora teretana da se ubaci.

Sto se tice proteina sad sam pregledao sve, ovaj je stvarno jeftin THE Amino Whey Hydro protein.

Ultimate Nutrition IsoSensation 93 ovaj ima brutalan odnos merica protein, na 32g merice daje 30g proteina.

Probacu svaki pa cemo da vidimo zbog ukusa, secam se davno da mi dosta proizvodjaca nije odgovaralo.
Ultimate Nutrition IsoSensation 93 ovaj neverujem da ti nece odgovarati (ako je problem stomak) bukvalno se razmuti u 3 okretaja kasikom-kombinacija sa vodom.

Bukvalno ne znas da si popio... Probaj neces se razocarati 😎

Iz iskustva ko prati godinama, da li je iso100 ikada na popusti? Uzeo bih ono najveće pakovanje.

Pa za cenu od 7000 za 910g bolje nakupovati junetinu ili telence

Mene whey muci ali ne odmah, nego tipa nakon 7-10 dana krenu crevca da krckaju i da imam gasove, probao proteinske sejkove(Imlekove), probao pudinge isto posle 7-10 dana. Nisam probao Ispolat, sada imam neki veganski iz Lilija ali izgleda da je i on isto s iako je na bazi soje i mislim graska

Poslednja izmena:
2264g je najveće pakovanje.

2264g je najveće pakovanje.
Pa to.
A iso 93 isto nema preko 2kg?

Inace naso sam na ovom sajtu bas jeftinu cenu oba proteina al mi malo sumnjivo 😂
Naprimer iso 93 je svuda oko 14.000 a ovde 9000 i to 2kg, iso 100 slicna situacija.

Jedino da neko iz BG proveri lično. 🙂

Iako smo online prodaja suplemenata, vaše suplemente možete da preuzmete na adresi Bul. Kralja Aleksandra 390

ISO 93 može na Ogistri sa 15% popusta... čekajte tzv. Happy Hour ili nađite na netu kodove.

Meni je protein precenjena stvar za rekreativce i amaterske vezbace,slazem se da ga treba koristiti ali to je 5% cele price.Godinama vezbam rekreativno 4-5 puta nedeljno, godinama koristim whey cesto 2x dnevno,sta mi naleti ali to prati ishrana. Poenta price koristim 5 stars 100% isolat uglavnom cokoladu. Nakupovao po nekoj bagatelnoj ceni. Radi posao valjda. Ovo leto sa 48 god 90 kg 9% masti, ja zadovoljan

Dobar je kad se ne stigne nesto pojesti i da upotpuni dnevni unos proteina. Pijem ga samo posle gym-a.

Nazad
Vrh Dno