Šta je novo?

Zanimljive i smešne slike 2026 - AI stop - [Pravila u prvom postu]

1000018518.webp

0nipVqaE9l.gif

Meni deluje il je bacio sa ramena? Stara možda pa za foru snimak

Mada Mide i na kutiji a i na jedinici

809201473_1987552008568612_1726111013884214965_n.webp
The camera at the US Open men's final panned straight to Pierce Brosnan the moment the match clock hit 0:07.

The broadcast crew's timing during the Alexander Zverev vs Ben Shelton final at Arthur Ashe Stadium caught the number 007 on the clock before cutting directly to Brosnan, who played James Bond in four films throughout the 1990s and early 2000s.

The official US Open account shared the clip, simply captioning it "Absolute cinema."

Brosnan watched the final from the stands alongside other high-profile attendees, including Brad Pitt and Anna Wintour, but it was the split-second camera cut that stole the show online.

FUN FACT: Brosnan was precisely the actor who broke the tradition of wearing a Rolex in the secret agent films. When he made his debut as 007 in the 1995 movie GoldenEye, the franchise signed a historic partnership deal with Omega. Throughout all four of his films, Brosnan exclusively wore the blue Omega Seamaster Professional 300M model.

Meni deluje il je bacio sa ramena? Stara možda pa za foru snimak

Mada Mide i na kutiji a i na jedinici
Mozda i jeste stara fora, ali vidis na videu da je hteo da je nasadi na zidne nosace, a u jednom momentu se vidi da ga sistem poluge zanosi unazad..
U toj polusekundi nije bilo ljudski moguce da je zadrzi na ramenu i stavi na nosac.
Vibriranje merdevina je mozda doprinelo ishodu...
Srecom, niko nije stradao osim mozda 300-400 evra po MP ceni.

I posle kažu da se teretana ne isplati...

Teretana se nikako ne isplati (finansijski bar, ali ne i u socijalno/sexualnom smislu)!
Mozes da radis selidbe za jos bolji posture, i pride budes placen dobrano.
Proove me wrong! 🙂
Sestina ćerka završila master sa 1st degree u Sheffield-u, nuclear science..
Počela raditi u za državu kao naučnik,..
Za manje od godinu dana Covid nastupio, i od dosade iz kuće, bila je nezadovoljna svojim izgledom, teretana nedostupna, vezbala je inicijalno u dvorištu od napravljenih \ naručenih sprava..
Platila je online coach-a, i onda ukapirala da može iskoristiti svoj progress kao selling point i da zaradjuue od online Coaching-a.
Brzo je nakupila klijenata, uglavnom cure njenih godina sa istim "problemima"
Sve je došlo do te mere da je morala unajmiti druge ljude da rade za nju jer je posla bilo prilično puno.

Odselila je u Dubai gde i dalje živi i radi, ima 5-6 trenera koji rade za nju, apparel shop, i njen posao he sada da trenira ne krajnje korisnike nego buduće trenere.

Mozda i jeste stara fora, ali vidis na videu da je hteo da je nasadi na zidne nosace, a u jednom momentu se vidi da ga sistem poluge zanosi unazad..
U toj polusekundi nije bilo ljudski moguce da je zadrzi na ramenu i stavi na nosac.
Vibriranje merdevina je mozda doprinelo ishodu...
Srecom, niko nije stradao osim mozda 300-400 evra po MP ceni.
ima dodatni snimak gde je stigla nova spoljna jedinica i gde su dovezli kamioncic sa korpom i kulturno montirali 🙂

Name keva i ćale donosili po 3-4 kutije Turbo žvaka sa pijace. Bile Turbo orao, kako smo ih zvali, tj. classic, sa oldtajmerima, Turbo Sport (trkački i slični automobili) i obične, sa regularnim automobilima.

Vilice otpadale od žvakanja.

Ja сам имао готово цео попуњен албум са сличицама из Трансформерс жвака. Сећам се да су ми фалиле само две или три сличице. Кад беше 1994, човече!

s-l1600.webp

Ja сам имао готово цео попуњен албум са сличицама из Трансформерс жвака. Сећам се да су ми фалиле само две или три сличице. Кад беше 1994, човече!

Pogledajte prilog 553587
Auuu, krenuse mi suze, ja sam na ovo skroz zaboravio! Snarl, Hurricane i Skydive su mi ostali negde duboko urezani u secanje, ostalih ne secam uopste... 😍

Nazad
Vrh Dno