Šta je novo?

Honor 600(pro)

• Začetnik teme Začetnik teme Jaza
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Šta mislite o prelaksu sa s24U na Honor 600 Pro? Pre s24U sam imao Honor 200 Pro, ali sam hteo da probam flagship. Danas sam video 600 Pro u radnji i svidela mi se veličina i izgled jer me je s24U iskreno umorio sa njegovom veličinom
Ae ako zamenis pisi,hteo da pitam isto samo sto je obican s24 u pitanju.Nervira me baterija,nervira me kamera-zadnji apdejti je ubili,totalno neupotrebljiva sa blicom,preko dana vuce na sivo,prebijen fon...presao bih na obican 600,pa ako je neko prelazio nek pise

Jel ima neko honor 600 (običan)?
Neki osnovni utisci, kako je zadovoljan?
Baterija dobra,ne igram igrice,pozivi,poruke malo surf,yt,izdrzi 2 dana nekad i pretekne. Sasvim dobar ekran za taj novac, kamera dobra cak i u nocnim uslovima( u tom cenovnom rangu). Meni je bitna dimenzija za u dzep neka gornja granica. Jedino sto me nervira sto maske za njega imaju otvor za AI taster(kameru) kako ga vec zovu zbog prasine. Vredi ga uzeti ja bih na Kp vakum preko operatera ko prodaje saceka se malo neka dobra cena. Uzeo sam crn naleteo povoljno a jurio sam narandzast.

Ko god planira nabavku Honor 600(pro) telefona treba da proveri mts-ovu ponudu (uz e-reciklažu cene su niže nego trenutne trgovačke).

Pre desetak dana uz 5ica XL:
Honor 600 24 x 1000 RSD, a Honor 600 PRO 24 x 1600 RSD.

Ali i sada kada su "ispravili" cene svako ko može da uklopi mts tarifu i dalje ima najpovoljniju cenuza oba Honor 600 modela, što je gotovo za ne poverovati.

Nazad
Vrh Dno