To nude svima u poslovniciMeni su ponudili 30% popusta za Neo50, prelazim iz mts sa 5ica L paketa.
https://forum.benchmark.rs/threads/...-mobilne-usluge-pravila-u-prvom-postu.510081/Neki agent za prenos broja sa mts u a1?
Ti kodovi se ne sabiraju sa ovim popustom sto bi dali agenti, pretpostavljam?
Prilikom potpisivanja ugovora se može iskoristiti samo jedan popust, znači ili ono što nudi prodaja ili 20%. Nakon toga, davanjem svog koda može se svakako dobiti dodatnih 20%. Edit: naravno, ovo sada nije moguće odraditi od nule, jer se više ne dobijaju novi kodovi. Ko sad potpisuje ugovor, bira jedan popust i to je to. Stari korisnici dele kodove do kraja meseca.Meni je rečeno pre par meseci da se sabiraju sa svim popustima,
Pa da, tako funkcioniše. Ko je potpisao ugovor sa npr. 50% popusta, pa onda dao svoj kod za još 20% popusta, na kraju će plaćati 50% × 80% = 40%, tj. imati ukupno 60% popusta.odnosno možda u ovom slučaju primenjuju 20% na preostali iznos nakon prvobitnih popusta, verovatno da neće smanjiti iznos pretplate blizu nule.
Svi popusti su kumulativni, npr. 20% popusta na NEO Super je 2999 × 80% ≈ 2399. Isto je i u MTS-u, jer su pune cene ionako skrivene. Yettel jedini sve ugovorene popuste primenjuje na punu cenu, ali je ona jasno istaknuta, pa nema iznenađenja.Popust se obracunava na cenu koja je istaknuta na sajtu ili sa dodatnih 800 dinara za koliko je svaki od njih u startu umanjen prilikom startovanja ugovora
Jeste, ali nemoj je ubacivati ako postoji mogućnost da ćeš ostati u MTS-u ili prenos iz nekog drugog razloga bude odbijen. Ukoliko to uradiš, moraćeš da platiš potrošeno.Da li je odmah aktivna, mogu da je ubacim i koristim?
Kada zvanično prenos prođe. Na A1 kartici koju si dobio je privremeni broj sa odgovarajućim paketom, makar je tako ranije bilo, a nakon uspešnog prenosa će tu biti tvoj broj.Kad se gasi mts kartica koju imam kod sebe?
Ma dobro je napisao, samo je malo nabacano. Prelazi iz MTS u A1, stigla mu je A1 kartica poštom (tad je sigurno i potpisao, ako već nije elektronski), pa se sad pita da li može da je koristi i kad će prestati da bude aktivna stara MTS kartica. U tom kontekstu sam i odgovorio, ali nije mi baš sveža informacija, pa neka me neko ispravi ako se nešto menjalo u međuvremenu.Aj pogledaj sta si napisao pa da pomognemo.😉
Verovatno su se mnogo potresli.Nisam propustio da ih naduvam sto me ranije nisu zvali i ponudili ovo, da se ne cimam bez veze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari