Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Juce je bio neki random broj, receno da pozovu danas opet. Danas je telefon prepoznao broj kao BNT.

Ponudili su 3 meseca za 1 dinar, posle 21 mesec 50% popusta Neo50.

A1 u većini Evropskih zemalja (kao i ZB) u kojima važe oni GB za roming, drže AMBR od 100/50 ili 200/50 , u Bosni na BHT-u cak 2/2 🤣, dok u Tunisu,Kini itd 1000/1000

Pokušaj da se povežeš na m:tel BiH. Pre mesec dana mi je išlo preko 100 Mbps. Mada varira, ranije jedva 10.

Procitah par strana u nazad, ali nesto ne nadjoh info koji mi treba.
za prenost broja iz yettela, sta daje A1? Zanima me Neo surf ili neo 10

50% na celu UO.

Preko agenta.

Imam dva koda za 20% popusta, važe do 30.09. Kome treba neka se javi u DM, da bi sigurno dobio neiskorišćen kod.

Ti kodovi se ne sabiraju sa ovim popustom sto bi dali agenti, pretpostavljam?

Meni je rečeno pre par meseci da se sabiraju sa svim popustima, odnosno možda u ovom slučaju primenjuju 20% na preostali iznos nakon prvobitnih popusta, verovatno da neće smanjiti iznos pretplate blizu nule.

Uglavnom ako je nekom potrebno, možete probati sa ovim kodom (važe do 30.09):
MGM26J5CO9BBHO

Ti kodovi se ne sabiraju sa ovim popustom sto bi dali agenti, pretpostavljam?
Meni je rečeno pre par meseci da se sabiraju sa svim popustima,
Prilikom potpisivanja ugovora se može iskoristiti samo jedan popust, znači ili ono što nudi prodaja ili 20%. Nakon toga, davanjem svog koda može se svakako dobiti dodatnih 20%. Edit: naravno, ovo sada nije moguće odraditi od nule, jer se više ne dobijaju novi kodovi. Ko sad potpisuje ugovor, bira jedan popust i to je to. Stari korisnici dele kodove do kraja meseca.

odnosno možda u ovom slučaju primenjuju 20% na preostali iznos nakon prvobitnih popusta, verovatno da neće smanjiti iznos pretplate blizu nule.
Pa da, tako funkcioniše. Ko je potpisao ugovor sa npr. 50% popusta, pa onda dao svoj kod za još 20% popusta, na kraju će plaćati 50% × 80% = 40%, tj. imati ukupno 60% popusta.

Poslednja izmena:
Jedno pitanje vezano za cene paketa
Popust se obracunava na cenu koja je istaknuta na sajtu ili sa dodatnih 800 dinara za koliko je svaki od njih u startu umanjen prilikom startovanja ugovora
Hvala

Nazad
Vrh Dno