Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Udjem da poručim drugi antenu na ananasu je za preko 2000 podigao toliko o tim kuponima

Odem u paket zonu da uzmem paket, PerSu market, čovek ne ume da izda paket, ne ume ni da skenira ni da unese ručno broj paketa. Pozovem cc malo se naljutim, odem drugi dan, drugi zaposlen iznosi paket koji sam ja ostavio tamo u junu kao povrat?!
Naravno, uzmem ispravan, a onaj za povrat ostade tamo, sad moram da prečešljam račun i vidim jesu li mi vratili novac za to.
Ne-ve-ro-va-tno!

U Persi ima max 1 osoba koja ume da barata sa njihovim uredjajem i to u jednoj smeni, pa kako ti zapadne. Odavno sam prestao da preuzimam posiljke kod njih. Ne moze telefonom da se plati, samo karticom kad je ubode, ludilo...

Da li otkazivanje paketa koji nije poslat vraća i kupon, i da li može odmah da se iskoristi i kupi nešto drugo

Vraća, da može.

• Like
Reagovanja: G17
U mom slučaju morao sam da ih smaram da vrate taj kupon+poštarinu koja je bila plaćena karticom unapred, ali su uredno vratili posle dva-tri dana.

Ti si sam vraćao paket jer mu je nešto falilo ili kako? Ukoliko se porudžbina otkaže u sistemu, npr. otkažete je prodavac ili ti pre nego što je spakovana, ili je prosto ne preuzmeš, automatski nastupa refundacija. Istog trenutka ti stiže mejl da je vaučer reaktiviran (sa istim kodom i iznosom), a neki dan kasnije leže povrat na račun, jer tu treba vremena za knjiženje.

• Like
Reagovanja: G17
Ja sam imao tu nesreću da su mi bile otkazane porudžbine i na ananasu i na shopsteru...na ananasu otkazana porudžbina od strane prodavca (nisu imali proizvod na stanju) i dva dana nema nikakve refundacije, onda sam poslao mail i oni su zaista brzo rešili, u roku od 24h, i izvinili se za grešku, tako da pretpostavljam da je to bio neki njihov interni problem.

A shopster je tek priča za sebe, vaučer sam iskoristio za kupovinu više stvari od jednog istog prodavca...i bukvalno preko 20 dana se ništa nije dešavalo, slao sam par mailova, oni su stalno slali generičke odgovore kako su provere u toku, malo strpljenja itd...

Tek nakon tipa 25 dana ulazim na sajt i vidim da su promenili status u otkazano, ja pošaljem mail za refundaciju, oni mi odgovore da su provere u toku, i to je potrajalo još sigurno 7+ dana dok napokon nisu refundirali, cirka sveukupno preko mesec dana egzibicije sa njima za otkazanu porudžbinu.

Otkazao sam pre nego što su poslali, odmah sve vraćeno i kupon i novac

Jel još nekome ne funkcioniše IPS plaćanje? dodjem do trenutka kad bi trebalo da generiše qr kod, čekam 2,3 minuta, konekcija se izgubi sa serverom i nestane sve iz korpe.

Zašto se dugo čega na dostavu? Me je rok bio juče evo ni danas ni juče potvrde od kurira da je na dostavi, a i ne daju brojeve za praćenje.

Nazad
Vrh Dno