Šta je novo?

[A1] Kucni net

E da još jedno pitanje... Da li kad pričate sa agentom vi mu spomenete da na vašoj adresi nemate mogućnosti i da stavi u ugovoru adresu gde može, ili jednostavno slažete za adresu? Nemam pojma kako oni gledaju na to
Ne mozes da ih slazes jer imas adresu na licnoj karti. Mozes da im kazes na kojoj adresi nameravas da koristis ruter.

E da još jedno pitanje... Da li kad pričate sa agentom vi mu spomenete da na vašoj adresi nemate mogućnosti i da stavi u ugovoru adresu gde može, ili jednostavno slažete za adresu? Nemam pojma kako oni gledaju na to
Ja sam u poslovnici uzeo i rekao adresu u centru koja ima mogucnost, iskoristio vaucer od 20% popusta i uzeo bez ikakvih dodatnih pitanja.

Imam nameru da mts posaljem u istoriju i uzmem A1 5g kucni net.
U poslovnici su mi rekli da imam uslove za 300/50.
Kada sam u poslovnici pitala da li ruter mogu da odnesem na neku drugu adresu i koristim, npr. u vikendici, receno mi je da je vezan iskljucivo za adresu koju prijavljujem prilikom sklapanja UO i da nema mogucnosti da se koristi tj da ima prijem na drugim lokacijama??!!
Buduci da ovde citam da ljudi prilikom prijavljivanja daju druge adrese u odnosu na one na kojima koriste ruter, interesuje me iz 1.ruke info da li je moguce koristiti ga sa druge lokacije ili ne?
Gde se moze naci kod za 20% popusta ako nije tajna i da li agent ima dodatne povoljnosti za potencijalne korisnike?

Može se koristiti bilo gde ako ima 4G/5G signala. Kod će ti proslediti neko ko ima sa ovog foruma, iskoristi ga pri sklapanju ugovora u poslovnici. Agent pruža 25% popusta, za razliku od 20% koje nudi kod (ne mogu se kombinovati)

Šta im ovo znači? Kao dostupan 5G net a ne može da se pošalje zahtev:
Pogledajte prilog 553034
ne znaju ni oni sta znaci. U call centru kaze da imam mogucnosti za 5G (proverili kao u sistemu) i da odem u poslovnicu. U poslovnici kazu da mogu da dobijem 5g modem, ali 4g paket - dok kao ne proradi 5g signal na lokaciji (bez menjanja opreme) posto je u planu da bude pokriveno... Ali sve mi je to mutno jer ako platim sada 4g paket (posto ne mogu 5g), kada proradi nece se paket sam prebciti na jaci. I mene bi zanimalo ako je neko pokusao stvarno da prodje kroz ovu proceduru da kaze sta je konkretno dobio.

ne znaju ni oni sta znaci. U call centru kaze da imam mogucnosti za 5G (proverili kao u sistemu) i da odem u poslovnicu. U poslovnici kazu da mogu da dobijem 5g modem, ali 4g paket - dok kao ne proradi 5g signal na lokaciji (bez menjanja opreme) posto je u planu da bude pokriveno... Ali sve mi je to mutno jer ako platim sada 4g paket (posto ne mogu 5g), kada proradi nece se paket sam prebciti na jaci. I mene bi zanimalo ako je neko pokusao stvarno da prodje kroz ovu proceduru da kaze sta je konkretno dobio.
Iskreno i foliraju se malo više za taj 5G, a 4G je 50/10, reklama na tv ubija sve bajno. Samo da poželiš, a kad hoćeš konkretno onda ide druga priča.

Nazad
Vrh Dno