Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Potrebna mi je ponuda za Internet + TV.

Beograd, optika, može Yettel/A1/MTS.
Ugovor sa MTS-om istekao, istekao je i otkazni rok.

Pozdrav, treba mi ponuda za opticki internet u Beogradu. U zgradi su dostupne MTS i SBB optika, tako da prakticno svi operateri dolaze u obzir. Ugovor sa SBB istice 22.09.

Selo Vranić prošla Telekom optika , ako imaju one magične ponude( koje zvanično ne postoje) koje se ne odbijaju ,a dobijali su neki na forumu neka se javi neki akviziter.

Istekao nam je ugovor za BOX4 Zlatni u MTS-u, imamo opticki internet (1000/500) u sklopu tog paketa, a u zgradi su uvedeni i MTS i SBB prikljucci. Grad Subotica.

Trazimo najbolju ponudu za Internet+TV pretplata+Mobilni paket ili samo Internet+Mobilni paket, sa sto duzom akcijom od 1 dinar i/ili popustom, videli smo da se daje 50% i cak na sva 24 meseca, ili sta imate da ponudite. Znace nam i dodatne pogodnosti poput HBO Max, Netflix, itd. Takodje, imamo jos jednu dodatnu (drugu) mobilnu pretplatu koju bi takodje preneli i potpisali ugovor uz sve to.

Znaci: opticki internet sa i bez TV pretplate + dve mobilne pretplate, nekako sto bolje ukombinovati.

Molimo ponude u privatne poruke, pa biramo najpovoljniju. Hvala, pozdrav.

Pozrav,
Trazim ponudu za internet i kablovsku u Beogradu, kako mi istice ugovor sa SBB-om krajem septembra. Hvala!

Pozdrav, trazim ponudu za internet + tv. A1/Yettel optika je dostupna. MTS optika istice za par dana. Pancevo.

Pozdrav, trenutno imam preko mts optike yettel opticki net. Istice mi ugovor pocetkom oktobra potreban mi je opticki net. Ponude slati u privatne ponude. Hvala

Pozdrav, ističe mi ugovor sa mts-om 24.09. A1 5g duo paket 300 me konkretno zanima. Ako može neki agent da me kontaktira u privatnoj poruci. Hvala! Beograd je u pitanju

Pozdrav,

Predat zahtev za raskid ugovora sa Orion (telekom), u pitanju je bila optika Duo paket Net + TV

Kontaktirao A1 i moguće je ponovo dobiti optiku preko njih ali bih zamolio agenta da me kontaktira ukoliko ima nekih dodatnih popusta kao novog korisnika za NET ili Duo paket Net + TV

Tražim ponudu za A1 internet. Mts optika dostupna u zgradi (Beograd - Zvezdara). Istekao mi je ugovor sa SBB.

Istice mi ugovor u oktobru kod SBB-a, treba mi ponuda za ostanak u ili neki drugi provider. Internet + Televizija.

Istice mi ugovor krajem oktobra kod SBB-a, Beograd. MTS i SBB optika dostupne u zgradi, interesuju me iskljucivo opticki internet bez televizije, telefona i mobilnih paketa.

Pozdrav,

Tražim najbolju ponudu za optički internet + TV na Novom Beogradu.

Na adresi su dostupni A1, MTS, SBB, Supernova i Yettel, tako da svi dolaze u obzir.

Ugovor sa SBB-om mi je istekao danas, zahtev za raskid je predat i trenutno je u toku otkazni rok. Otvoren sam i za ostanak kod SBB-a, ukoliko postoji dobra ponuda za postojeće korisnike, kao i za prelazak kod drugog operatera.

Prioriteti:
  • optički internet + TV
  • što bolja cena/akcija tokom ugovorne obaveze
  • poželjno da paket uključuje HBO Max / Max
  • fiksni telefon je opcion, prvenstveno zbog zadržavanja postojećeg broja, ali nije presudan
Hvala!

Potreban agent za A1 5g internet. Provereno u poslovnici, ima mogućnosti na mojoj adresi. Tražim paket sa 25% popusta.
Sremska Mitrovica.

Nazad
Vrh Dno