Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

Sve osim Bitcoina je prevara,pump and dump tako da za dugoročno držanje ne bih ništa preporučio, niti bih to pratio.
Monero je centralizovani shitcoin, kao i drugi shitcoini. Prodaju naivnima priču o privatnosti. Iza njega stoji mala grupa programera koja je vrlo vjerovatno sebi napravila premine, ali to ne možemo provjeriti. Ne možemo znati ni koliko tokena imaju, koliko ih je stvarno u opticaju niti koliko su sebi dodijelili, jer je sve skriveno i netransparentno. Možda postoji ogromna inflacija, a mi to jednostavno ne znamo.Mogu napraviti hard fork kad god žele i sebi dodijeliti koliko god žele.Shitcoin. Manite se te prevare.

Ako se već petljate sa shitcoinima, tražite neki iza kojeg stoje veći pump-and-dump igrači i prevaranti ili venture capital fondovi, kao što sada rade sa Zcashom. Ili, još bolje, nešto novo što potencijalno može napraviti x100 staviš 1.000 € ode x100, zaradiš 100.000 €.Naprimjer, Citrea, iza koje stoje Peter Thiel, Michael Novogratz i Galaxy Ventures itd. Naravno, računaš sa tim da je velika šansa da izgubiš cijeli ulog ali ako ubodeš x200 kralj si
Za rast Zcasha u zadnje vreme da ne pitamo uopste? 🙂

Izgleda da berza vec zna sve.

Sutra u 20h i 20:30 ce se znati na koju ce stranu.

Ili ipak necemo😃

Uvek može gore ili dole, al' kad je ravna linija nije dobro 😅

Probijeno je 82.800, rekao bih da sad nema prepreke do 97k, tako da mislim da je bull i zvanicno poceo. Jel neko ima drugacije misljenje?
Cekajuci pullback do 72k sam propustio i drugu priliku za ulazak posle cekanja na 55k. 🙁

Probijeno je 82.800, rekao bih da sad nema prepreke do 97k, tako da mislim da je bull i zvanicno poceo. Jel neko ima drugacije misljenje?
Cekajuci pullback do 72k sam propustio i drugu priliku za ulazak posle cekanja na 55k. 🙁
Tad sam ti rekao da udes sa 30-40%,i glava bi ti bila mirna,čak i da je krenulo u kontra smeru

Ja nisam želeo da rizikujem drugi put pa sam ušao sa 80% na 76k. Gledaću da prodam što kasnije na većim vrednostima.

Ja cu probati da ispeglam gresku, tako sto cu umesto spot, uci sa leverage x2. Svakako mislim da nece otici na 40k gde bi mi bila cena likvidacije.

Ko je prodavao pri vrhuciklusa, pa makar i na 100k, još uvek može da se vrati sa profitom. Situacija je daleko od kritične. Pomiriš se sa gubitrkom dela profita, vidiš da si još uvek dobar i to je jedino bitno na kraju dana.

Za dolar sada se moze kupiti bar 10% manje, nego na kraju prethodnog ciklusa. Tako da nije bas tako. Pogledajte cene ajfona, nekretnina, a da ne govorim racunarskih komponenti 🙂 🧌

ja mislim da je bull trap, vise puta kroz prosle cikluse vidjeno, znam da sad to izgleda malo drugacije zbog vece cifre, ali 85k za ovaj period nikako mi se ne uklapa. Ispade da je bear period prekratko trajao, moje misljenje da nije zavrsio. Vidit cemo u narednom periodu sta ce biti, ja mislim da je bull trap

Nazad
Vrh Dno