Za rast Zcasha u zadnje vreme da ne pitamo uopste? 🙂Sve osim Bitcoina je prevara,pump and dump tako da za dugoročno držanje ne bih ništa preporučio, niti bih to pratio.
Monero je centralizovani shitcoin, kao i drugi shitcoini. Prodaju naivnima priču o privatnosti. Iza njega stoji mala grupa programera koja je vrlo vjerovatno sebi napravila premine, ali to ne možemo provjeriti. Ne možemo znati ni koliko tokena imaju, koliko ih je stvarno u opticaju niti koliko su sebi dodijelili, jer je sve skriveno i netransparentno. Možda postoji ogromna inflacija, a mi to jednostavno ne znamo.Mogu napraviti hard fork kad god žele i sebi dodijeliti koliko god žele.Shitcoin. Manite se te prevare.
Ako se već petljate sa shitcoinima, tražite neki iza kojeg stoje veći pump-and-dump igrači i prevaranti ili venture capital fondovi, kao što sada rade sa Zcashom. Ili, još bolje, nešto novo što potencijalno može napraviti x100 staviš 1.000 € ode x100, zaradiš 100.000 €.Naprimjer, Citrea, iza koje stoje Peter Thiel, Michael Novogratz i Galaxy Ventures itd. Naravno, računaš sa tim da je velika šansa da izgubiš cijeli ulog ali ako ubodeš x200 kralj si
Da, mnogo vredna roba, to pricaju i oni u Iranu, kazu jedva 750l dizela mogu da kupe za 1 dolar, cene divljaju. 😁Ja bih u ovom trenutku najradije štedeo u dizelu, samo da dizel ne zauzima puno mesta i da nije kvarljiva roba.
Pa nece on da ga cuva u Iranu, nego u Paracinu recimo 😅Da, mnogo vredna roba, to pricaju i oni u Iranu, kazu jedva 750l dizela mogu da kupe za 1 dolar, cene divljaju. 😁
Poenta je da ne postoji univerzalno pravilo po kome je nesto vredno i sve sem hrane i vode moze da bude bezvredno u nekom momentu, bio to dizel, zlato ili crypto.Pa nece on da ga cuva u Iranu, nego u Paracinu recimo 😅
Tad sam ti rekao da udes sa 30-40%,i glava bi ti bila mirna,čak i da je krenulo u kontra smeruProbijeno je 82.800, rekao bih da sad nema prepreke do 97k, tako da mislim da je bull i zvanicno poceo. Jel neko ima drugacije misljenje?
Cekajuci pullback do 72k sam propustio i drugu priliku za ulazak posle cekanja na 55k. 🙁
U prošlom ciklusu drugi ATH je ponovljen za manje od 7 meseci, a sada smo skoro godinu dana od prvog ATH u ovom ciklusu i tek smo na 85k. Opet ima logike da će ovo biti novi ATH i onda sledeće godine bear zima.ja mislim da je bull trap, vise puta kroz prosle cikluse vidjeno, znam da sad to izgleda malo drugacije zbog vece cifre, ali 85k za ovaj period nikako mi se ne uklapa. Ispade da je bear period prekratko trajao, moje misljenje da nije zavrsio. Vidit cemo u narednom periodu sta ce biti, ja mislim da je bull trapu. prošlom ciklusu drugi ATH je ponovljen za manje od 7 meseci, a sada smo skoro godinu dana od prvog ATH u ovom ciklusu.
Ja verujem da se krećemo ka vrednostima prošlog ATHa manje ili više, pa tek sledeće godine pad i bear.Za koju cenu mislite da je bull trap? Ja sumnjam da može da se vrati na 60k brzo. JOš koja nedelja i bićemo na godinu dana od prošlog ATH. Sumnjam da možemo sada mnogo na dole.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari