Da ali da ne bude da nam i NL pošta naplaćuje dodatno pošto će da ide preko njih...Nasi su to vec uveli 150din + 60din provizija za uplatu PDVa
Trebao je PostExpress kurir ali on to ne radi tako da je ostavljeno u lokalnoj pošti sutradan da se podigne.Ako sam dobro ispratio, do sad nije bilo CN posiljki, samo LP i naplacivane 40 din sa dostavom bex.
@SuperStarr da li je neka kurirska sluzba dostavila ili postar?
ne mozes sama sebe da zastupas, mozes da unajmis firmu koja ce da te zastupa u postupku carinjenja, samo moras da otkupis dokumentaciju koju predas firmi i platis toj firmi spediciju.Jadna posta nam zapravo ne uzima nista, mozda onih 60 din, a ostalo nam carina uzima!! Pa ako me carina zastupa, nema potrebe, neka me pozovu, doci cu sama sebe da zastupam.
Svojevremeno, kada bi ti stigao paket iz inostranstva, na kucnu adresu ti dostave papiric sa obavestenjem i ides u ispostavu gde se paket otvara pred tobom.ne mozes sama sebe da zastupas, mozes da unajmis firmu koja ce da te zastupa u postupku carinjenja, samo moras da otkupis dokumentaciju koju predas firmi i platis toj firmi spediciju.
tj mozes, ako si vlasnik firme koja radi spediciju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari