Šta je novo?

iPhone 18 Pro i iPhone Duo cene u Evropi – baš visoke!

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Apple-ekosistem-2026-iPhone-18-Pro-iPhone-Duo-iPhone-17-iPhone-Air.webp

iPhone 18 Pro i iPhone Duo cene u Evropi – baš visoke!​

Apple će nove iPhone modele prvo ponuditi na 65 tržišta, ali to i nje vest, već cene na tim tržištima

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/iphone-18-pro-i-iphone-duo-cene-u-evropi-bas-visoke/

Iphone, moze na 48 rata mts. Mnogo vise prednosti ima iphone u odnosu na auto, recimo auto ne mozes u gradski prevoz, mlade devojke ne vole auta od 2-3 hiljade eura, auto ne mozes da rasklopis i stavis na sto u kaficu, auto ne mozes da slikas u liftu u trznom centru itd itd

Iphone, moze na 48 rata mts. Mnogo vise prednosti ima iphone u odnosu na auto, recimo auto ne mozes u gradski prevoz, mlade devojke ne vole auta od 2-3 hiljade eura, auto ne mozes da rasklopis i stavis na sto u kaficu, auto ne mozes da slikas u liftu u trznom centru itd itd
1789038571405.webp

Menjam Corsa C za ovaj na poreklom.
Auto ima automatski(robotizovan) menjač, digitalnu klimu, kozna sedista, šiber, multimedija, NOKIA telefon. Tačnije u najjačoj opremi.
Zamena samo za telefon u vakum pakovanju. U stanju:"Otvoren samo da vidim da li radi" da mi se ne javljaju.

Na 48 rata mogu kupiti samo auto.

Pa, beše priča da se i to uvodi. Ili tako nešto.
Nekoliko godina se plaća korišćenje, pa posle vrati stari, a nastavi isto sa novim, ili raskini ugovor i zadrži stari.

Beše nekad i jedan filozof, grčki najverovatnije, koji je živeo jednostavan život, a stalno obilazio markete. Kada su ga pitali zašto to redovno radi, jer ništa ne kupuje, odgovorio je u stilu: "Volim da gledam sve te stvari koje mi nisu potrebne."

Velika je moć, sloboda i bogatstvo kada ne postoji zavisnost.

Idu I automobili, samo je period otplate malo duži 😀

Dodirni me sveti covece!!

Gde da nadjem gospodje i gospodjice sto piše da mi kupe kola ili telefon?
Nemoj mene sirotilju da pitaš, ja imam Honor-a. Za to ni poljubac u obraz ne možeš da dobiješ 😎

Nisu, trebalo je bar 50% skuplje.
Biće u MTS-u, bez brige.

Koliko ste samo ljubomorni 🤣
Gde su mladi, tu je šega... Sprdamo se, ako te je zabolelo nešto, do tebe je.

Nazad
Vrh Dno