Bukvalno - dobar dan, dobar dan. Duo paket cena? 2700...
Morao sam (a možda i nisam) jer se box vodio na pokojnog ćaleta, a čekao sam da istekne ugovor pa da prebacim na mene, međutim maksimalno što sam mogao da dobijem bilo je 12 /50.
Zbog toga sam razdužio box opremu ostavio samo ruter zbog fiksnog, nadajući se da ovamo uzmem duo. Međutim kod prvog zakazivanja su me zvali iz A1 i rekli da nemaju pristup parici da li zbog tog fiksnog, pa sam onda rešio i fiksni da prebacim u A1 i onda kreće putešestvija odlaska u poslovnicu svakih par dana da je mene više sramota.
Dobijem informaciju da je zahtev prosleđen monterima, međutim meni i dalje ne stiže poruka o datumu dolaska. Čak sam i zvao njihov call centar, i rekoše da zahtev postoji da će videti šta je i da će me neko zvati. I tako dan za danom, da ja sve manje vidim svrhu i tog tv paketa.
Kevi da bi premostila taj period uzeo, antenu, hvata 43 kanala (neki pilot projekat da navuku ove sa zemaljskim antenama), tako da osim arena nema tu ništa vredno pažnje, ali eto fali nekih desetak kanala sa kablovske koje povemeno gledam, ali odvika je čudo.