I ja mislim da nije malo.Није мало, с обзиром да рачун котистим за онлине куповине, али, тему .
Ako misliš na dinarski depozit bez posebne namene, koji bi ti služio kao račun gde hoćeš da skloniš novac sa tekućeg iRačuna, to moraš da otvoriš u ekspozituri:Ја има бесплатни рачун код РБ за све остало
Uplata na PayPal balans nije moguća, već isključivo potrošnja po kartici kada je isti prazan ili ima nedovoljno sredstava. Ukoliko se prebacivanje deviza odnosi na to tako što bi ti ih neka platforma uplatila, onda ima smisla.Код БПШ само онлине куповине и пробао сам јуче да пребацим нешто еврића на пејпал, да имам за мање куповине и неће да се повеже!
Rustdesk definitivnoSta je ovo sad BPS mi kaze da je nasao neku apliackiju na iphone koja moze da kontrolise telefon na daljinu. Mislim imam zbog posla rustdesk :| Bar da mi i napise koje aplikacije mu smetaju...
Poštovani,
Hvala što ste izabrali da aktivirate digitalnu Mastercard® karticu Banke Poštanska štedionica.
Kao partner u Klubu benefita, mts će u narednom periodu obezbediti brojne pogodnosti.
Jedna od pogodnosti koja očekuje korisnike digitalne Mastercard® kartice Banke Poštanska štedionica jesu atraktivni digitalni servisi i aplikacije iz široke ponude mts-a.
Uslovi o ostvarivanju prava na benefit će svakog meseca biti objavljivani na internet stranici mts.rs
Dobro nam došli!
mts i Banka Poštanska štedionica
Ovo se dešava bukvalno u svim bankama, pa i gore, onaj koji je morao da menjao banke više puta zna kako je. Ja sam recimo imao problem u Intesi za zatvorim račun, isto su me vozali, išao sam 5 puta (i to u drugom gradu, u mom su zatvorili ekspozituru), po tvom razmišljaju mazohizam na kvadrat, ne znam ko tamo uopšte ima račun da mora.... pa idemo dalje, AIK banka, tamo sam išao 3 puta dok mi nisu zatvorili račun, sve neki izgovori i pravdanja... tako da sve banke su isto s*****e samo drugo pakovanje.Kakav je ovo kriminal od banke. 16. dan od prigovora nisam dobio odgovor, a zakonski rok je 15 dana. Pre par meseci sam išao u banku da ugasim Visa Internet deviznu karticu. Namenski devizni račun za koji je ta kartica bila vezana je ostao da visi, nije ugašen iz nekog razloga, a onda se od pre oko mesec dana pojavila rezervacija od 0,01 EUR, koja se svakodnevno povećava za po 0,01 do 0,02 EUR. Pre malo više od 15 dana sam bio u ekspozituri da ugasim taj račun, međutim službenica nije mogla da ga zatvori zbog rezervacije koja ona ne vidi šta je, uz uveravanje da će poslati na više u banku i da će to biti rešeno. Nakon par dana sam poslao i zvaničan prigovor, misleći da postoji neki zakon u bankarskom sektoru u Srbiji, ali izgleda da je ovaj državni i***dak zaštićen kao beli medved. Sad treba da idem 3. put u ekspozituru da trošim svoje vreme u beskonačnim redovima, kako bih samo zatvorio račun. Ja ne znam zašto iko ima račun u ovoj banci a da ne mora...potpuni mazohizam.
Ovo se dešava bukvalno u svim bankama, pa i gore,
@Бенч Ne, namenski računi su privremeni računi namenjeni isključivo za isplatu i podizanje te konkretne državne pomoći. Novac sa namenskog računa može da se podigne isključivo u gotovini na šalterima banke. Nakon što podignete sav novac isti se gasi i ne može se koristiti za druge lične uplate.
hm moj namenski je dodat na bivsi MTS racun u BPS aplikaciji.Пошто видим да ће ова помоћ државе од 6.000 за људе који немају акције ићи искључиво преко Поштанске штедионице, занима ме да ли кад ти направе наменски текући рачун може да се инсталира апликација па тако да се пребаце паре на рачуне у ововековним банкама?
@Tilek Otvaranje ovog konrketnog namenskog računa je regulisano posebnim zakonom o ovoj pomoći, i tamo sve lepo piše, pa bih ti savetvao da pročitaš zakon, pre nego što lupiš neku glupost.
ok ali ja imam bivsi MTS racun, jedan koji mi je dodeljen dok sam bio na birou za drzavnu pomoc i jos jedan "namenski" racun ovaj 3 ne znam odakle mi samo se pojavio u ovoj novoj BPS aplikaciji kad su me prebacili pre godinu dana ili dve.@marouliniriaki Nije diskusije o vrstama namenskih računa koje nudi banka, i koji čemu služe. Ovde govorimo o ovoj konrektnoj pomoći i ovom nameskom računu koji reguliše posebni zakon i tamo sve lepo piše.
@Tilek Otvaranje ovog konrketnog namenskog računa je regulisano posebnim zakonom o ovoj pomoći, i tamo sve lepo piše, pa bih ti savetvao da pročitaš zakon, pre nego što lupiš neku glupost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari