Pa gde moze, PS Store.Gde ste radili preorder?
mega bezbednoUvek prvo kupim gift card, onda narucujem igre na PS store, ne dam im broj kartice.
XBOX store be likePa gde moze, PS Store.
Aha pa vi vidite dal ce da preorderujete, neki su ovde bilu upravu 😁
6. Ovo moja žena redovno radi. Nikad nisam provalio gde sakrije pare.
Ja preko svog američkog naloga. Za indijski sam napravio glupost i nisam isključio automatsko produženje PS plusa, pa su mi "pojeli" rupije.Gde ste radili preorder?
Odemo u Smyths toys i kupimo gift card (fiskalni racun sa brojem), plus me onda izmuze za neki Lego sl. 🤪mega bezbedno
ne dam zvanicnom Sony store-u broj kartice
ali kupim gift card preko dodgy 3rd party sajta koji prodaje kradene kljuceve🙂
Malo skretanje sa teme ali ako moze savet gde je najbolje u Srbiji kupiti gift kartice za PS store?Uvek prvo kupim gift card, onda narucujem igre na PS store, ne dam im broj kartice.
Bogme petica se dobro drži
loaded.com recimo.Malo skretanje sa teme ali ako moze savet gde je najbolje u Srbiji kupiti gift kartice za PS store?
Loaded, Eneba, Instant gamingMalo skretanje sa teme ali ako moze savet gde je najbolje u Srbiji kupiti gift kartice za PS store?
PS5 India prodavnica 6000 rupijaGde ste radili preorder?
U mom slučaju uvek bude suprotno. Kad nema posla i zveram okolo, niko živ me ne dira, čim upalim konzolu/TV odmah krene Teams da zvoni.Ko radi remote, nemoj džabe da troši odmor. I gazde će da igraju GTA 🤣
Pa nije baš tako,svuda je u ponoć. Pa tako ako neko ima američki nalog onda može tek u šest ujutru. Mi Indijci možemo već 18.11 u 19:30😄 HIINDUSTANKod nas GTA 6 postaje igriv u 00:00 19. novembra. Znaci ponoc izmedju srede i cetvrtka, definitivno cetvrtak i petak slobodni dani. 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari