Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Naravno da cu odraditi preorder.

Gde ste radili preorder?

Gluposti.
1. Ovo za pivo je ok, mada ja često ne vidim pivo u frižideru, samo gurnem ruku i uzmem.
2. Meni žena bira odeću. Uvek sam obučen po poslednjoj modi, tip top.
3. Debeli realno može da prođe krooz zid. Puna amerika jeftine gradnje, gde se zidovi prave od pruća. Sve je legit.
4. Vrata se zatvaraju na senzor, nema potreba da ih hvataš rukom. Čist custom mode.
5. 2017. sam video Zitu u diskoteci u Budimpešti kako vadi telefon negde od pozadi. Isto je bila u miniću bez torbice. Cenim da postoje neke torbice koje idu na tange.
6. Ovo moja žena redovno radi. Nikad nisam provalio gde sakrije pare.
7. Nisam shvatio pisca. Meni sve izgleda OK. Mnogo odgovornija vožnja, nego što se vozi po Nišu. A tu nisam računao taksiste.
7 (drugi put). Krvi može da bude mnogo, malo ili nimalo. Zavisi od mnogo faktora, udarca, jačine lobanje. Besmisleno.
8. Opet ne shvatam. Savršen skok. Kada god skočim saltno unazad, zamišljam da baš tako izgleda. Ovo za plažu nisam shvatio. Traže te ako ima upaljenih zvezdica, ako nema, niko te ne traži.
9. Privatni custom lift. Ne mora uopšte da prikazuje broj sprata. Možeš kombinacijom tastera da se penješ, silaziš. Možda staje na svakom, ko autobus. Svašta sam viđao u životu. Meni je ok ovaj deo sa liftom.
10. Grafika je ok. Meni je inače mutno sve što je dalje od 10m. Sasvim realno sve.
11. Nekome smeta focus mode 🤣 Ijaooo. Da nisam hteo da odgledam do kraja, ovde bih uz sav mazohizam definitivno stao.
12. Retko koji muškarac može da se bije protiv trojice, pa nam Brus LI, JCVD i Gidra nisu smetali.
13. Ja kao mali imao ovakav kasetaš na baterije.
14. Meni po kući doduše ne piše koja stvar je šta, ali uglavnom žena mora da mi kaže. Slažem se, trebalo je da bude zvučni opis, a ne tekst.
15. Žena je verovatno udrogirana, pa ne oseća bol.

Uvek prvo kupim gift card, onda narucujem igre na PS store, ne dam im broj kartice.

Ja cepam malo rdr2 na 30 fps da mi se mozak navikne 😀 Ovako za neki chill kapiram da nece biti problem jedino me brine akcija (pucanje, jurnjava kolima) ali pada preorder definitivno

Ortak uzeo za Xbox (delimo njegov acc), za Sony još ne znam dal da uzimam na mom ili sinovljevom nalogu (ultimate ide pa ne znam dal će svi nalozi imati ultimate dodatke).

Gde ste radili preorder?
Ja preko svog američkog naloga. Za indijski sam napravio glupost i nisam isključio automatsko produženje PS plusa, pa su mi "pojeli" rupije.
Nisam hteo da pravim novi, namenski nalog jer je ovo igra koja će mi ostati i neću je prodavati.
Na tom nalogu inače imam GTA IV i GTA V.
Odradio sam još jedan preorder za druga i njegovog klinca (25 godina) preko supruginog MTS-a jer im tako odgovara sa plaćanjem na rate.

Poslednja izmena:
mega bezbedno
ne dam zvanicnom Sony store-u broj kartice
ali kupim gift card preko dodgy 3rd party sajta koji prodaje kradene kljuceve🙂
Odemo u Smyths toys i kupimo gift card (fiskalni racun sa brojem), plus me onda izmuze za neki Lego sl. 🤪

Ko radi remote, nemoj džabe da troši odmor. I gazde će da igraju GTA 🤣
U mom slučaju uvek bude suprotno. Kad nema posla i zveram okolo, niko živ me ne dira, čim upalim konzolu/TV odmah krene Teams da zvoni.

Nemam ja hrabrosti da testiram sudbinu, samo još treba da upalim GTA krene intro misija i zovu me za neki hitan bugfix 😂

Kod nas GTA 6 postaje igriv u 00:00 19. novembra. Znaci ponoc izmedju srede i cetvrtka, definitivno cetvrtak i petak slobodni dani. 😀
Pa nije baš tako,svuda je u ponoć. Pa tako ako neko ima američki nalog onda može tek u šest ujutru. Mi Indijci možemo već 18.11 u 19:30😄 HIINDUSTAN

Auu, nije mi palo na pamet ovo za Indiju. Biće tuče oko konzole to veče.

Meni je petica bila odbojna u startu zbog "čudnog" upravljanja vouilima u odnosu na četvorku.

Uh koliko jaki hajpovi. 😀 Ulepsate mi svako jutro na poslu. I prebacite ovo u igre za konzole. 😀

Nazad
Vrh Dno