faXcooL
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.10.2004
- Poena
- 865
I prebacite ovo u igre za konzole. 😀
realna priča, ionako se ne zna ništa o datumu izlaska PC verzije
I prebacite ovo u igre za konzole. 😀
Katastrofa je bio vozni model u petici. Svaki auto se ponasao isto, putevi kao avionske piste i samo gas do kraja.. nikakav izazov voznje, nista. Jos i ako se auto okrene, mozes da ga vratis.Meni je petica bila odbojna u startu zbog "čudnog" upravljanja vouilima u odnosu na četvorku.
Само пази да игру купиш након развода, у супротном можда буде тражила пола 😂Žena rekla da će da se razvede ako je budem kupio i igrao, rekao sam joj da odma angažuje advokata 😎
na ovim leakovima i onom traileru meni izgleda kao da ce kopirati peticu.Katastrofa je bio vozni model u petici. Svaki auto se ponasao isto, putevi kao avionske piste i samo gas do kraja.. nikakav izazov voznje, nista. Jos i ako se auto okrene, mozes da ga vratis.
Cetvorka secam se kad je izasla voznja mi je bila pakao teska, ali kad sam se navikao to mi je bila jedna od najboljih stvari u igri.
Nadam se da ce u VI vise da vuce na cetvorku.
U extended looku se vidi da auto ima neku tezinu, ali slazem se da deluje da vise vuce na peticu.na ovim leakovima i onom traileru meni izgleda kao da ce kopirati peticu.
pa klinci ne mogu da prelete pola grada na onim skakaonicama ako auto ima neku masu i inerciju koju treba da prikupi.
a najbucniji su i lupali da se auto ponasa kao "boat" u cetvorci... kao da oni znaju kako se ponasa auto.
PC master race 😀Uh koliko jaki hajpovi. 😀 Ulepsate mi svako jutro na poslu. I prebacite ovo u igre za konzole. 😀
Samo nesto da pitam, a sto bi krao auto i vozikao se po gradu ? Jel to jedina poneta kradje auta ?Zanimljivo sto se tice kola je i da nece moci lako da se ukrade sta stigne i vozika po gradu.
Morace da se napreduje sa sporednim misijama vezanim za svet automobila i tako ce se dobijati sve bolji alati sa kojima ce moci sve bolji automobili da se kradu.
I kad se ukrade automobil morace da se prodje kroz odredjene akcije da bi mogao neometano da se vozi po gradu, skidanje lokatora, registrovanje itd.
Mozda deluje kao smaranje ali auto ce tako imati mnogo vecu car nego u dosadasnjim delovima i mnogo ce se vise ceniti i cuvati.
Kao u RDR2 kada uvece uz vatricu iskraftujes metkove, pa ispeces meso da imas da se hilujes pa sve dobije smisao kad krene akcija.
U svakom GTA do sada, vidis auto koji ti se svidja i samo ga uzmes, da zavrsis neku misiju ili sta god. Sad je to dosta slozenije.Samo nesto da pitam, a sto bi krao auto i vozikao se po gradu ? Jel to jedina poneta kradje auta ?
I treba da bude slozenije jer ono kako je bilo cista je budalastina, i zbog toga, i zbog mnogih drugih detalja za mene je GTA uvek bio neki kvazi gengsta simulator u kome mozes svasta da radis kao da igras neku sims igru i gde zapravo nema stvarnog izazova. Ides tako tripujes se nesto radis kojesta i sve lagano.U svakom GTA do sada, vidis auto koji ti se svidja i samo ga uzmes, da zavrsis neku misiju ili sta god. Sad je to dosta slozenije.
Necemo moci da kupujemo kuce ali cemo moci garaze u koje cemo moci da ustekamo kraden auto i sa njim da se sluzimo za mutne radnje ala crni Audi A8
Igao sam dovoljno da vidim da mi se to ne dopada ali nikako, pored toga sto nevolim realne price u igrama, vec samo nesto sto je SF, horor, misterije, ili da se igra odigrava u proslosti kao sto je RDR2, ne dopada mi se ni to sto sam vec naveo, izazov je mlak, vise je kao naka sims igra sa tematikom kriminala nego ozbljna igra. Neke romatizovne krimi price tipa sopranosi, koje veze nemaju sa prvim surovim krimunalom kakv zapravo i jeste. Ako je tematika realna, neka je predstave realno a ne romantizovana krimi lozana koja treba svima da se dopadne.
Znaci u temi mogu da budu samo oni koji balave na pomenutu igru. Neko ko nije bas tolko nalozen ne treba da bude u temi ?To sam te pitao jer mi nije jasno šta ćeš na temi. Brate zar nemaš pametnija posla?
Opusteno. Ne mracim, samo kometarisemo kojesta. Nisam onaj lik sto je secirao svaki segment igre ne bi li naso gresku i od toga pravo nesto veliko.Nisam ništa od toga mislio već da si baš aktivan na temi igre za koju kažeš da ti se ne dopada.
I to mi deluje simptomaticno za mnoge teme na forumu da ima uvek po 1 nick koji mrači bez osnova (u očima većine po uvidu na poruke) . Ne kažem da imate agendu nego mi je zanimljivo. Neka epidemija je u pitanju na forumu. Ili nisam pre obraćao toliko paznju.
Ja sam taj iz širokog auditorijuma. Ne želim komplikovani GTA.Opusteno. Ne mracim, samo kometarisemo kojesta. Nisam onaj lik sto je secirao svaki segment igre ne bi li naso gresku i od toga pravo nesto veliko.
Voleo bi da nepodilaze toliko sirokom auditorijum, jer ovo je igra koja moze da pomeri granicu da nauci taj siroki auditorijum ne nesto vise od lake zabave, sto ce dovest do toga da se prave malo izazovnije igre.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari