Imam ja nekoliko M10 sa Temua.Ne mogu da pridju P115.Tuya je smesna za TP Link aplikaciju.Meni rade tuya uticnice sa Shaina od marta svakodnevno bez ikakvih problema.
P115 majka svih uticnica.Koju uzeti za praćenje potrošnje klime? P110-115 ili ipak nešto treće a pouzdano?
Kako za koga,za mene je Ikea 😉P115 majka svih uticnica
Razlikuje se i od proizvodjaca klime i uticnice.Koliko se razlikuje potrosnja na uticnici i na aplikaciji klime? Jel merio to neko?
To je baš dosta.Razlikuje se i od proizvodjaca klime i uticnice.
Kod mene na Gree Mutantu je za 10-20% manje u odnosu na uticnicu. Nije fiksno i svaki dan je drugacije, ali tu je taj opseg.
Nema.Da li TP-link utičnica (tj aplikacija) ima mogućnost slanja obaveštenja/notifikacija na mejl, SMS ili whatsapp?
Da li može da šalje na više brojeva i email adresa?
Hvala unapred
Imaš li FID sklopku, kog je tipa i koliko je osetljiva?Da podelim iskustvo sa prosto utičnicom, naime, ona radi i meri i lako se povezala, sve je to okej. Ali, kada je klima uključena preko nje, čak i kada klima ne radi, spoljna jedinica je pod blagim naponom. Kao u starim kućama gde nema uzemljenja pa se može osetiti iz šporeta i slično. Slučajno sam spazio, proverio uzemljenja, sve je vezano kako treba, i na kraju uključio bez prosto utičnice i nema problema. Zaobiđite.
Skoro sam se uselio u stan, u pitanju je starogradnja i uskoro se menja sve to. U pitanju su oni stari osigurači na zavrtanje... Ali eto, čisto da neko ko je u istoj situaciji, zna.Imaš li FID sklopku, kog je tipa i koliko je osetljiva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari