Šta je novo?

Yettel.bank ex Mobi Banka (2024 / 2025 / 2026)

Na šta tačno misliš? Ponuđeno ti je prebacivanje tokena između telefona, i to sa unosom PIN-a? Ne zvuči regularno to, makar ja prvi put čujem.

Može, dakle, na bilo čijem. A i bukvalno sam juče potvrdio da je neko aktivirao na tuđem bankomatu. Konkretno je podigao 500 dinara na Aikovom.
Ne, nije radila kartica na waletu novog telefona, onda mi je tehnička podrška rekla da ima previše tokena za online plaćanja, neke su morali da brišu, pitali me koje. Onda je proradila normalno. E sad da li je to bilo vezano za pogrešan pin ili promenu telefona stvarno ne znam.

Poslednja izmena:
Aha, na to misliš. Nema veze. Pogodilo te je Mastercardovo pravilo da token za NFC plaćanje mora da bude među prvih 10, pa su otud stari morali da se brišu dok nije ostalo najviše 9.

Pokušavam da kupim sat na sakurawatches koristeći Yettel debitnu karticu preko PayPala. Stavio sam da PP izvrši plaćanje u yenima bez njihove konverzije, ali PP nastavlja da odbija transkaciju i kaže da kontaktiram banku. Pošto korisnička podrška ne radi prije sutra, da li neko možda zna šta bi mogao biti potencijalni problem?

Opet su imali izazove u radu oko 15h. Bagovala je aplikacija prilikom plaćanja i tri puta su mi proknjižili IPS plaćanje. 🤯

Pokušavam da kupim sat na sakurawatches koristeći Yettel debitnu karticu preko PayPala. Stavio sam da PP izvrši plaćanje u yenima bez njihove konverzije, ali PP nastavlja da odbija transkaciju i kaže da kontaktiram banku. Pošto korisnička podrška ne radi prije sutra, da li neko možda zna šta bi mogao biti potencijalni problem?
Problem je bio što kartica nikad nije bila "aktivirana" fizički. Koristim google wallet od početka i izgleda da nisam nikad podigao novac sa bankomata na sam čip.
Neki payment procesori kao što je PayPal traže da kartica bude i na taj način aktivirana da bi plaćanje prošlo.

Ako sam dobro shvatio, korisnicima MAX paketa koji ne primaju zaradu preko banke, se na nekom mestu pojavljuje iznos koji su u tom mesecu potrošili kartičnim plaćanjem kako bi imali uvid kad su prešli limit od 30k kada imaju besplatno održavanje. E sad, meni od ovog meseca prestaje priliv zarade na YB pa me zanima gde ja mogu da vidim taj "brojčanik" tj. kako i gde mogu da pratim kartičnu potrošnju a sve u cilju ostajanja na MAX paketu ali bez troškova održavanja?

@Pera-kojot postoji grejs period od par meseci i početkom onog meseca kada prestane, a budeš prethodno obavešten o prestanku benefita Max paketa bez održavanja i mejlom, pojaviće se merač potrošnje debitnim karticama.

Pitao na četu ali mi rekla da od nekog juna nema više grejs perioda i da će mi i za ovaj mesec (1. u kom je izostala zarada) biti naplaćeno održavanje izuzev ako karticama ne potrošim tih 30k

Očekivano sve, budući da su ti bankomati uvozni. I ja sam viđao istu poruku. E, sad, iskoristio bih priliku da ponovim nešto što sam ranije pisao, a to je da su Yettelovi specifični utoliko što nekad rade uprkos takvim porukama. Prosto zanemarite šta piše, ubacite ili prislonite karticu i bankomat će često oživeti, pa ćete moći da izvršite željenu transakciju.

Trenutno ne radi logovanje na Yettel Bank aplikaciju sa Android telefona. Javlja poruku "provera identiteta nije uspela".
Podrška kaže da rade na rešavanju.

У овом тренутку, барем код мене, ради логовање и преко Андроида и преко iOS-а.

Pozdrav,

gledam sad nesto oko mobilnih tarifnih paketa, i krenem malo da istrazujem i naletim na yettel stranicu kako to biva da se uporede cene itd.
Gledam i dalje Yettel sajt i onaj paket 'Sve' (net+tv+mob).
Cena toga paketa je za oko 2000 rsd manja od onoga sto trenutno placam (sbb+a1)

Offtopic:
Skoro pricah sa zenom oko prelaska na optiku, i tako uletim u Moj SBB da vidim kada istice ugovor - 23.09.2026.
Ugovor sa A1 (samo mobilni) mi je istekao pre mesec dana.

Nije offtopic:
I onda naravno naletim na Bank sekciju i tu krenem jos vise da istrazujem.
I onda razmisljam - prosto mi je neverovatno kako mi se sve namestilo da predjem u Yettel 😀

I naravno vidim i ponudu za Bank Max i sad mi djavo ne da mira.
Kakva je ovo fora sa Yettel Bankom, niko koga znam nije u toj banci.

0 rsd za sve.

Trosim preko 30000 rsd, cak i preko 100000 rsd mesecno tako da ispunjavam sve uslove za ovaj racun tj benefite.

Posto je skoro 1 ujutru, kakvi su vasi utisci generalno za banku kao i za ovaj bank paket sto se nudi?
Procitao sam par postova i vidim da postoje neki problemi.

Nemam nikakav kredit, firmu, zaposlen na full iznos u firmi koje ima ino prestavnistvo u RS, dakle rsd leze na racun.

Trenutno sam u Intezi (oko 2 god / hit +).

Kakve su prednosti i mane vezane za placanje?
Ne planiram kredit sigurno u narednih par godina jer i zena i ja dobro zaradjujemo

Hvala unapred.

Nazad
Vrh Dno