Choice ne daje da se bira vrsta slanja, naočare su bile "Super Deals".Koja je vrsta slanja bila?
Choice artikli?
Kad utvrdimo šta i kako, sabraćemo sve u prve postove tema, ne brinite.Zadnji paket koji je išao preko Mađarske bio naručen 3. avgusta. Posle toga super economy mi je išao (ide i dalje) preko Holandije, a selection standard su sve dobile LP…PP znači BEX donosi.
edit: sad vidim da ovo nije tema za praćenje pošiljki… sve se izmešalo.

moje misljenje na prvu loptu.Ovo vise nema pravila danas stigo paket ,via AliExpress standard shipping LPxxxPP Bex 40 din
I jedan via AliExpress Super Economy Global UTxxxNL posta 220 din
Tako je nekad bilo i nije mi bilo krivo , a ovo sada samo daj na lepe ocimoje misljenje na prvu loptu.
.
secam se vremena kada je paket koji je prosao carinski postupak i imao naplatu ili pdv ili pdv i carine uvek uz sebe imao i carinski dokument. sada samo usmeno.
Sve ide na losije kod Alija. Na to kad dodamo jos i domacu mafiju. Sve mi se cini da ona stara mantra "kupac je uvek u pravu", polako se izokrece na "prodavac je uvek u pravu". Da ne bude da samo Alija napadam deluje mi da je to opsti trendu barem ovde u ekonomskom tigru.Naručih neko crevce za papuču/četku od usisivača, stigne i nisu dobre dimenzije.
Kontaktiram prodavca, on kaže otvori dispute i aliexpres će ti vratiti pare.
Tako i učinim, okačim par slika gde se vide dimenzije crevca i napišem šta kaže stranica proizvoda,
kad međutim aliexpres traži još dokaza, functional testing of the item !!! Za crevce of 2,5$...
LOL
Svaka veća platforma ili usluga, onog trenutka kada se etablira, počinje da degradira usluge i cedi svoju klijentelu radi sticanja većeg prihoda i zadovoljavanja investitora. Kinezima ili treba malo duže da dođu do tog stadijuma, ili ih je teže iskvariti, ali i oni lagano idu istim putem. Kad uporedimo Ali i Temu jasno se vidi ko je novajlija koji se probija a ko gigant koji treba da se sruši.Sve ide na losije kod Alija. Na to kad dodamo jos i domacu mafiju. Sve mi se cini da ona stara mantra "kupac je uvek u pravu", polako se izokrece na "prodavac je uvek u pravu". Da ne bude da samo Alija napadam deluje mi da je to opsti trendu barem ovde u ekonomskom tigru.
Isto, vec 3 par, sve preporuke kada budu na popustu.Stigle slušalice, CN broj, dažbina 162 dinara VAT.Pogledajte prilog 552533
Većini.Jel su se jos nekome smanjili coini sa 70 na 50?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari