Šta je novo?

Assassin's Creed Shadows

🥶

Ja se sve nadam da ce neki dev tim da odradi ozbiljniji pomak u AI-u protivnika (kao FEAR nekada davno), a ovi krenuli unazad...

mogu da se zakunem da je ac2 imao bolji ai nego ovo sad

Thief II: The Metal Age koji je izasao, evo danas pre tacno 25 godina ima bolji AI.

Prešao sam Mirage i baš sam uživao. Ne pamtim da je ta igra imala ovakve probleme sa AI-em. Ovo neću ni instalirati pa mi makar džabe na Game Pass dali.

Nećeš ti odigrati, jer je osakacena na Series S 😀

Prešao sam Mirage i baš sam uživao. Ne pamtim da je ta igra imala ovakve probleme sa AI-em. Ovo neću ni instalirati pa mi makar džabe na Game Pass dali.
Mirage je skroz underrated. Dobar primer koliko bih pogrešio da sam se oslanjao na recenzije. Igra uopšte nije pohvatala neke simpatije reviewera, ali meni je savršeno legla. Poprilično linearna u odnosu na ovo što praktikuju, ali je skroz chill.

Nećeš ti odigrati, jer je osakacena na Series S 😀
Veruj mi da više ne gledam jel igra radi u 30, 60... Jesu li podešavanja na medium, ima li RT, koji je shadow distance.
Series S kao da je pravljen isključivo za mene 😍

Mirage je skroz underrated. Dobar primer koliko bih pogrešio da sam se oslanjao na recenzije. Igra uopšte nije pohvatala neke simpatije reviewera, ali meni je savršeno legla. Poprilično linearna u odnosu na ovo što praktikuju, ali je skroz chill.
Igra kao igra je dobra, ali priča... užas.

Recenzije su van. Igra je stvarno prelepa. Dugo nisam video lepšu 😍
I šta fali ovom Asasinu ako su ga radili naši? 🤔
Nemojte da hejtujete! 😉
Srbija do Tokija 🇷🇸 😎 🇯🇵

😀

giphy.gif

^^
Druže dragi, prati i neke moje postove od ranije za asasine 🙂

Neki još uvek ne mogu da provale moj sarkazam bez obzira koliko emoji-a postavio 😏
Kao da čovek mora biti posebno inteligentan za tako nešto 😉

Izašao je demo ako neko hoće da testira igru pre kupovine. 🙂

da, demo by voices38 🙂

Mogu reći najgori AC do sada
Tsushima,sa kojom nisam bio zadovoljan,ispade 100x bolja
Volim Japan i njihovu istoriju,al brateeee.............
Sreća pa sam je pazario za 27 emra,štete nije potpuna 😛

Ja sam ovo krenuo da igram i prestao, ima mnogo filmskih scena. Prvo sam krenuo da ih preskačem pa mi je čak i to dosadilo

Ne znam kako neko moze uopste da igra bilu koju ubisoft igru otvorenog sveta, sve na isti kalup, svaka vuce za rukav sa putokazima smerincama, i svaka je lagana da se odigra. Koja je poeneta igrati takve igre otvorenog sveta. Sve su to trebali da spakuju u linerane igre, mozda bi na nesto licele.

°^
Ja poslednjih mesec i nešto dana pikam AC Origins. Daću svoj sud kad je završim. Ali to da ima putokaza i da te igra vodi istina je.

°^
Ja poslednjih mesec i nešto dana pikam AC Origins. Daću svoj sud kad je završim. Ali to da ima putokaza i da te igra vodi istina je.
I sta onda igras ? Ko koga tu igra, igra tebe ili ti igru ?
Uredu je malo, uredu je neke globalne suptilne smernice tek da se ne zabudali u igri kao sto moze recimo u Crimson Desert-u, ali to kako je u ubisoft igrama reseno, pa to je stvarno besmisleno. Cemu otvoren svet cemu sve to kad se klikne i pored svih putokaza i smerinc jos se pojavi linija koja te vodi do odredjene tacke. Ja ne znam za koga prave te igre ? Oni svoju publkiku smatraju da je maloumna da ne moze da se snadje u igri ako je sve to reseno na malo suptilniji nacin.

Nebiš verovao al stvarno ima ljudi koji hodati ne znaju a vozili bi.

Prave igre za široke mase,i sve to šta si nabrojao može da se i ne koristi.

Igram AC baš zaradi tog otvorenog sveta+istorija.Faktički vidiš,doživiš prošlost.

Recimo Black Flag,čak i žena je počela pevušit What will we do with a drunken sailor.

Uvek ima nečega,šta te vuče napred.Al ovi AC,baš najgore ispao.

Prave igre za široke mase,i sve to šta si nabrojao može da se i ne koristi.
Moze ali je po defaltu je namesteno kako je namesteno, znaci igra je naprvljena da se tako igra.
Ne znam kako vecem delu industrije igara primer Souls igara koje su se odlicno prodale a muce igraca, kako ima taj primer nije upalio lampicu u glavi da su se igraci mozda uzeleli izazova. Ako nista drugo da uloze malo sredstava i odvoje jedan tim ljudi koji ce da napravi ozbiljan rebalans igre za igrace koji zele malo izazova a ne tek da predju igru zarad odmotavanja price. Naprava default za manje zahtevne igrace kakvih je slazem se najvise, neku sredinu da ima malo svega i laganica i cimanja, i naprave nesto tipa pro nivo gde je igra skroz drugacija u odnosu na predhodna dva.
Toliko se iscimaju da naprave taj otvoreni svet, pricu, sporedne kvestove, mehaniku igre, i sve to ponude kao neki lagan obrok koji moza a i ne mora da se konzumira. Igram trenutno S.T.A.L.K.E.R. 2, ovo je agonija na master nivo tezine, ali dobro razradjena agonije nisu tek tako kreirlai taj nivo tezine, nego da bude tesko do granice da se batali a izazovno da prosto tera igraca da igra. Da se nisam izvezbao da delim hedove i to pistoljima, nikad ne bi skupio kes da bilo sta od opreme popavim ili nadogradim. Jos da im AI radi uvek kako treba tek bi tad bio pakao. Tek na master nivo tezine ima razloga da se zaviri u svaki cosak i pronadje sve sto je sakrivneo, da se pojure vredni artifakti, jednostavno da se konzumira 80~90% sadrzaja igre.

I sta onda igras ? Ko koga tu igra, igra tebe ili ti igru ?
Iskren da ti budem što više igram igra me više igra 😛
Ali mnogo sati sam već utukao i daleko odmakao pa ću završiti. Da je sistem koji mi odgovara - nije, ali što reče neko od kolega, doživiš prošlost i istoriju.
Ako su Odesey i Valhala na ovaj šablon, a jesu, mogu misliti koji je pain igrati sve ovo odjednom.

Od svih tih ubisoft igara najbolja je Immortals Fenyx Rising, ne zato sto je bolja ili drugaciji sistem, nego zato jer igra ima estetiku koja prati taj lagani i vucem te za rukav sistem, takvoj grafici takvom prikazu to prilici. AC gde pokusavaju da prodaju pricu malo ozboljnije igre ne prilici tako lagano i mozak pase travu odigravanje.

Nazad
Vrh Dno