Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Nisam igrao GTA od San Andreasa, ili možda čak Vice City-a, sve me posle toga me nije zanimalo. GTAV imam u kolekciji, ceo GTA VI hajp me je obišao. Video koji si okačio gore je prvi i jedini koji sam video, i zaključio sam da bih zaista voleo da odigram tu igru i igraću je kad se stvore uslovi. Ono što sam video van tih nebitnih detalja mi je zanimljivije od bilo čega drugog u bilo kojoj drugoj novijoj igri. Čak i RDR2 i CP2077 se nećkam da li da igram ili ne, ne vuče me toliko.

Nisam igrao GTA od San Andreasa, ili možda čak Vice City-a, sve me posle toga me nije zanimalo. GTAV imam u kolekciji, ceo GTA VI hajp me je obišao. Video koji si okačio gore je prvi i jedini koji sam video, i zaključio sam da bih zaista voleo da odigram tu igru i igraću je kad se stvore uslovi. Ono što sam video van tih nebitnih detalja mi je zanimljivije od bilo čega drugog u bilo kojoj drugoj novijoj igri. Čak i RDR2 i CP2077 se nećkam da li da igram ili ne, ne vuče me toliko.
Ti kao prvo nisi kompetentan da bilo sta komentarises jer kao sto si sam napisao nisi ni igrao od VC pa na ovamo nisi ni RDR igrao. Podjebavati nekoga ko je odigrao sve GTA naslove i na stotine igara sto R* naslova sto drugih je nekako bas ruzno sa tvoje strane. Drugo tebi je interesantna priroda i slike u igri kao i ostalim "klincima" a ne realnost kakva bi trebala da bude i po kojoj se GTA igre razlikuju od drugih. I trece sam sebi zamazivati oci sa lazima da je igra vrh i top a daleko je od toga bar za sad je najgora moguca stvar. I ti i svako ovde ko komentarise treba da imate na umu da niko nije savrsen i da niko nije idealan isto tako sa komentarima ne moras da se slozis to je normalno ali nemoj da podjebavas

Ovaj video je kao sad da duboko analiziramo Mesijeve lose poteze na utakmici i isticemo u prvi plan. Degutantno je.
Da, niko nije savrsen, pa ni jedna igra isto.
Bukvalno 99% ih ima bagove i gluposti koje se vecinom srede kasnije.
I prethodne GTA igre su se peglale naknadno, o GTA VI jos nije ni izasla.
Skroz je normalno da se ovo desava, a zaista ne znam sta da kazem da neko nece da kupi igru zbog ovog videa.

30fps razumem, neces da igras ispod 60, sacekas PC, skroz OK.

Samo video igre treba da budu savršene i idealne? I ti baš znaš šta je meni interesantno u ovoj igri?
Za R* i GTA koji se pravi 13 godina ovo je nedopustivo i smesno. Sam si rekao da ti ovo drugo zanimljivije nego detalji koji su u klipu
Ovaj video je kao sad da duboko analiziramo Mesijeve lose poteze na utakmici i isticemo u prvi plan. Degutantno je.
Da, niko nije savrsen, pa ni jedna igra isto.
Bukvalno 99% ih ima bagove i gluposti koje se vecinom srede kasnije.
I prethodne GTA igre su se peglale naknadno, o GTA VI jos nije ni izasla.
Skroz je normalno da se ovo desava, a zaista ne znam sta da kazem da neko nece da kupi igru zbog ovog videa.

30fps razumem, neces da igras ispod 60, sacekas PC, skroz OK.
Izgleda da ni ti nisi odigrao duze od vc
.

Od svega mi najviše smeta što niti imam konzolu niti imam PC da ovo odigram, a cene skočile u nebesa 😂

Sam si rekao da ti ovo drugo zanimljivije nego detalji koji su u klipu
Nisam. Rekao sam "ono što sam video", a ti si na osnovu toga zagljučio da je to priroda i slika. A vidi se mnogo više od toga.

Za R* i GTA koji se pravi 13 godina ovo je nedopustivo i smesno
NIšta, ti ćeš preskočiti i uštedeti 80€, neko drugi će igrati i uživati i na kraju su svi srećni i zadovoljni. Ja bar nikad nisam bio razočaran kada nisam kupio proizvod koji mi se ne sviđa. Niti sam zamerao drugima što uživaju u tome, ako se njima sviđa.

Nisam. Rekao sam "ono što sam video", a ti si na osnovu toga zagljučio da je to priroda i slika. A vidi se mnogo više od toga.

NIšta, ti ćeš preskočiti i uštedeti 80€, neko drugi će igrati i uživati i na kraju su svi srećni i zadovoljni. Ja bar nikad nisam bio razočaran kada nisam kupio proizvod koji mi se ne sviđa. Niti sam zamerao drugima što uživaju u tome, ako se njima sviđa.
U redu postujem tvoje misljenje.

Necu da ulazim u ovu diskusiju, nisam ni pogledao onaj snimak, a moj komentar se ni ne odnosi konkretno na njega.

Ljudi, aktivan razvoj na GTA6 nije krenuo dana kako se petica pojavila na policama. Da, ubrzo su oni krenuli sa nekim konceptom, idejama, crtezima, ali sam razvoj igre, tj pisanje koda itd je, koliko sam mogao da vidim, krenuo tek oko 2020., tako da GTA6 nije pravljen 13 godina.
To da li je 6-7 godina dovoljno da se igra ovakvog tipa izbaci sa ili bez bagova, to vec zavisi od niza razloga.

CP2077 se nećkam da li da igram ili ne, ne vuče me toliko.
Nemoj da se cimas sem ako te ne zanima da igras igru radi price, i ako nisi fan toga da blejis u nekom otvorenm svetu tek da si tu, jer izazov tezina nepostoje, igra je prelaka na najveci nivo tezine naravno ako iole malo vodis racuna o oruziji i nadogradnjama. Govorim iz nekog svog ugla gledano, meni je potrebno da za necim jurim, da tu postiji neki izazov, nesto oko cega cu se pomuciti pa kad vidim da neide da se okrenem drugim aktivnostima dok slozim opremu nadogradnje da se suocim sa izazovom i to mora konstantno da postoji, ovde toga nema.
tako da GTA6 nije pravljen 13 godina.
Ma kavih 13 god. Da su pre 13god usli u neki engine i konkretno krenuli da rade na igri sta mislis na sta bi to danas licelo ? Ne moze to tako dugo da traje a da to sto se napravi ne bude zastarelo. 5~6god uz neke bagove to je vec ralno i prakticno neizbezno da tako bude. Previse je tu detalja da sve funkcionise savrseno i to nije pitanje para jer im pare ne fale jednostavno previse detalja potreban je fidbek krisnika da bi se sve resilo.

Kako te nije sramota? Imaj misljenje koje hoces zabole me bas ali nemoj nekog podjebavati
Ne drami lebati sta si se uvatio svega ovago nije to toliko bitno da imas ovako ozbiljan pristup. Forum je ovo malo neke sprdnjice nije na odmet ako je uopste bilo sprdnjice 😀 Ovakav tvoj stav je za neke daleko ozbiljnije teme, situacije, mesta itd.

Poslednja izmena:
Jednostavno i developer kit za PS5 i Xbox Series su mozda dobili 2018. - 2019. godine. Tako da verujem da je tad krenula full produkcija, sto se poklapa i sa izlaskom RDR2.

Ne pljujem po igri, iznosim svoje misljenje kao i mnogi po reditu i drugim forumima, da su usrali, usrali su motku nacisto, posle 13 godina daju nam polu proizvod za 100€, oni ako ne krenu da rade fix ovih gluposti i ispada iz ext look-a koji smo gledali 27 min nece ih oprati ni dunav ni sava. Ja licno ne mogu da verujem da neko pusti globalno onako nesto pogotovu R* , da je ovo godina 2018/19 pa da im progledas kroz prste. I jos na sve to 30 fps i obican ps i PRO. Svako ima pravo i da se slozi i da se ne slozi sa tudjim misljenjem
vrhunska analiza
pisi cesce

Nazad
Vrh Dno