Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Vaistinu meh. Baš je low effort u poređenju sa masom custom varijanti koje su isplivavale do sad.

bez greške

Prosto neverovatno, gledam i mislim se ajde bajo u trku uradi i opala. Strašno i fiziku realnosti su izmenili.

Ma biće kao za peticu, krenuće da kaplju pare od GTA Online i boleće ih uvo za single player sadržaj.

Ne pljujem po igri, iznosim svoje misljenje kao i mnogi po reditu i drugim forumima, da su usrali, usrali su motku nacisto, posle 13 godina daju nam polu proizvod za 100€, oni ako ne krenu da rade fix ovih gluposti i ispada iz ext look-a koji smo gledali 27 min nece ih oprati ni dunav ni sava. Ja licno ne mogu da verujem da neko pusti globalno onako nesto pogotovu R* , da je ovo godina 2018/19 pa da im progledas kroz prste. I jos na sve to 30 fps i obican ps i PRO. Svako ima pravo i da se slozi i da se ne slozi sa tudjim misljenjem

Nevereujem da ovo moze da omane prosto mi nema logike. Mislim da ce publika koja se do sada dopingovala sa ovom gengsta sims igrom nastaviti dalje sa novom igrom i sa jos vecim zarom. Cak i da nesto zaseru sad na pocetku imaju toliki tim ljudi da ce sve bagove ispeglati za mesec dana i to ce se zaboravoiti.

Nemojte zaboraviti nove generacije koje su dosle kroz 13 godina, uspeh zagarantovan.

Ludilo do koji detalja su išli, oduševljen sam što dosta mehanika dolazi iz RDR2.

Biće ovo mnogo više od obične igre, prave bolesnu podlogu za online i sigurno će biti aktuelno makar koliko i petica tj. njen online deo. Kad je klasičan online smorio ljude, RP je procvetao, a ovaj svet se čini stvorenim za RP.

Nemojte zaboraviti nove generacije koje su dosle kroz 13 godina, uspeh zagarantovan.
Mislim da te nove generacije nisi tako zainteresovane za ovu tematiku (nadam se da nisu, da ih ovo ne lozi) i generalno za malo slozenije igrice koje traze malo vise vremena i paznje, barem ne u toj meri kao neke predhodne.

Ne bih se slozio. Nosio sam GTA VI majicu kroz grad i jednom u firmi, ne bi verovali koliko ljudi me pitalo gde sam je kupio, kao njihova deca ne mogu da docekaju igru. Podelio sam jedno 20 komada.

Upravo. Na igralištu, kada vodim ćerkicu, stalno čujem klince kako diskutuju o šestici.

Nove generacije su izloženije internetu daleko više nego prethodne i to ne čudi. Sad za vikend sam prisustvovao krštenju punom klinaca razl dobi gde je jedna tinejdžerka ladno pomenula cyberleeka lol

Ne pljujem po igri, iznosim svoje misljenje kao i mnogi po reditu i drugim forumima, da su usrali, usrali su motku nacisto, posle 13 godina daju nam polu proizvod za 100€, oni ako ne krenu da rade fix ovih gluposti i ispada iz ext look-a koji smo gledali 27 min nece ih oprati ni dunav ni sava. Ja licno ne mogu da verujem da neko pusti globalno onako nesto pogotovu R* , da je ovo godina 2018/19 pa da im progledas kroz prste. I jos na sve to 30 fps i obican ps i PRO. Svako ima pravo i da se slozi i da se ne slozi sa tudjim misljenjem
O cemu li ti pricas buraz. 😀

Ali "nece ih oprati ni dunav ni sava", zamisli.
Stvarno za dublju analizu

Nazad
Vrh Dno