Takodje ista. Nažalost, ovaj video nije dostupan sa vaše lokacije.Hm, evo sad proverih... ne radi. Greska P107
I kod mene je bila greska P107I kod mene greška P107 na svim kanalima.
@Yettel Srbija : popravljajte ovo pod hitno ili vraćajte pare!!!
Pozdrav
Sad ce vidimo 🙂Proradilo.
Nigde ti ne piše cena, sigurno ti je besplatno@Ricnik meni ovako stoji za Voyo,u Yettel-app Pogledajte prilog 552208
Pa opušteno uz opuštajuću muziku 🥳Jel još nekome prso tv?
Zovem call centar ne javlja se niko već 20minuta samo opuštajuća muzika.
Sledeci put im pisite preko fejsa, meni preko fejsa odgovore svaki put za najduze desetak minuta.28minuta čekam da se javi neko na telefon, sada već čekam iz inata. 😅😅😅
Moguce u glavnoj Yettel App kad prebacim ono padajuce odozgo sa zaduzenjima,prvo polje ispod cene za Septembar (2320d toje,uz 20% popust) stoji Voyo 0,0???E ispod ide 2 Sinemax pa 3 HBO i na kraju,ako hocu svih 5 e tu nudi aktivaciju traze 750d.A pokusao sam i iz Boksa da kupim kanal rekoh da probam,pa kako ispadne.Cvrc Milojka iako pise "Pretplati se" klikom na isto,izadje samo obavestenje pise "Za vise informacija pozovite,korisnicki servis na 9000" i kakva je to kupovina?A u nekom od ranijih postova @Yettel Srbija napisao poboljsana kupovina kanala...bese Erotic 5 kanal sam bas probao 😀 I sinoc kasno na kratko puce tv,napisa "Ovaj sadrzaj nije moguce pustiti" P: 116 poravise za cirka 3-5 minuta 🤔Nigde ti ne piše cena, sigurno ti je besplatno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari