Takodje ista. Nažalost, ovaj video nije dostupan sa vaše lokacije.Hm, evo sad proverih... ne radi. Greska P107
I kod mene je bila greska P107I kod mene greška P107 na svim kanalima.
@Yettel Srbija : popravljajte ovo pod hitno ili vraćajte pare!!!
Pozdrav
Sad ce vidimo 🙂Proradilo.
Nigde ti ne piše cena, sigurno ti je besplatno@Ricnik meni ovako stoji za Voyo,u Yettel-app Pogledajte prilog 552208
Pa opušteno uz opuštajuću muziku 🥳Jel još nekome prso tv?
Zovem call centar ne javlja se niko već 20minuta samo opuštajuća muzika.
Sledeci put im pisite preko fejsa, meni preko fejsa odgovore svaki put za najduze desetak minuta.28minuta čekam da se javi neko na telefon, sada već čekam iz inata. 😅😅😅
Moguce u glavnoj Yettel App kad prebacim ono padajuce odozgo sa zaduzenjima,prvo polje ispod cene za Septembar (2320d toje,uz 20% popust) stoji Voyo 0,0???E ispod ide 2 Sinemax pa 3 HBO i na kraju,ako hocu svih 5 e tu nudi aktivaciju traze 750d.A pokusao sam i iz Boksa da kupim kanal rekoh da probam,pa kako ispadne.Cvrc Milojka iako pise "Pretplati se" klikom na isto,izadje samo obavestenje pise "Za vise informacija pozovite,korisnicki servis na 9000" i kakva je to kupovina?A u nekom od ranijih postova @Yettel Srbija napisao poboljsana kupovina kanala...bese Erotic 5 kanal sam bas probao 😀 I sinoc kasno na kratko puce tv,napisa "Ovaj sadrzaj nije moguce pustiti" P: 116 poravise za cirka 3-5 minuta 🤔Nigde ti ne piše cena, sigurno ti je besplatno
Ukoliko imaš 1 STB uređaj, maksimalan broj istovremenog gledanja je 2. dok od toga 1 može biti na WEB platformi ili Smart TV aplikaciji.Interesuje me, da li može Yettel App za Tv da se gleda uporedo na 2 Tva. Trenutno imam stari paket i mogu da gledam na 2 Tva uporedo. Ali sam čuo da novi paketi ne omogućavaju to, da može na 3 uređaja istovremeno ali ne na dve TV app. nego jedan Box npr jedna App i jedan Mobilni ili 2 Boxa i 1 TV App
Onda proširite kategoriju za gledanje vašeg TV kataloga na više uređaja, s obzirom da volite da naplaćujete sve, onda napravite cenovnu kategoriju na osnovu uređaja na koji se mora pretplatiti,...Ukoliko imaš 1 STB uređaj, maksimalan broj istovremenog gledanja je 2. dok od toga 1 može biti na WEB platformi ili Smart TV aplikaciji.
Pa vrati se koju stranicu unazad,i naleteces na moju objavu ostavio sam link na Megi najnoviju apk za android tv 3.28.0.0-android_stb apk pa instaliraj.Meni nema za Google Play Stor pise neka 2.43.2 😱Na telefonu mi stigla nova verzija 3.3.1.0
Vidim da ima novinu kastovanja na tv-u doduse nisam probao 🤣
Al za android tv jos uvek ništa.
Je l radi bolje? Ova na tv je katastrofa, svaki drugi put moram da je ubijem i ponovo da otvorim, jer zablokira.Pa vrati se koju stranicu unazad,i naleteces na moju objavu ostavio sam link na Megi najnoviju apk za android tv 3.28.0.0-android_stb apk pa instaliraj.Meni nema za Google Play Stor pise neka 2.43.2 😱
Poboljsali su je malo vratili pretragu ima kao lupa ona,vratili moze snimanje...sve u svemu svakako je bolja.Meni kad stigo Box bilo 2.34.4 e 31 Avgusta....tokom noci sami azurilali ja izvucem apk,i ubacim na megu.Je l radi bolje? Ova na tv je katastrofa, svaki drugi put moram da je ubijem i ponovo da otvorim, jer zablokira.
Neće da se pokrene, skinuh instalirah na tv,al kad pokrenem samo krene i ugasi se... Vrv nesto nije kompatibilno sa andorid tvom na samom tv-uPa vrati se koju stranicu unazad,i naleteces na moju objavu ostavio sam link na Megi najnoviju apk za android tv 3.28.0.0-android_stb apk pa instaliraj.Meni nema za Google Play Stor pise neka 2.43.2 😱
Aplikacija je samo za njihove stb uređaje.Neće da se pokrene, skinuh instalirah na tv,al kad pokrenem samo krene i ugasi se... Vrv nesto nije kompatibilno sa andorid tvom na samom tv-u
@pekson89 tacno nece jer nije kompatibilna sa tvojim uredjajem,ja koristim Yettel Tv Box njihov zvanicni.On je android 12 ZTE ZXV10 B866V2,zvanicno 64bitni box sa 2Gb RAM i 8Gb interne.Ali zbog ustede prostora android OS unutra je ubacen kao 32 bitni,ta apk sa Mege 3.28 zvanicno ime paketa Pravi naziv, odnosno jedinstveno ime paketa (package name) za aplikaciju Yettel TV jeste upravo rs.tv.kal uradena u arhitekturi armeabi v7a.Dakle 32 bitnoj postoji i druga u arhitekturi armeabi arm64 v8a,pa Yettel pusta azuriranja ko sta ima.Cika Google kaze "Na nekim novijim verzijama i prodavnicama aplikacija paralelno se koristi i paket pod nazivom rs.yettel.tv, ali stariji i originalni paket koji je nasledio platformu od ranijih faza razvoja (često povezan sa imenom "Kalman" ili sličnim internim kodovima platforme) ostao je zabeležen kao rs.tv.kal" Evo linkova ka zvaničnoj Google Play prodavnici za obe varijante aplikacije: rs tv kal tj ova 32bitna najcesce https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.tv.kal i ova druga https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.yettel.tv najpametnije gore iz play stora,instaliraj aplikaciju Aida64 i u njoj ti pise sve,do nasitnijeg podatka arhitektura grafika itd 🙂Neće da se pokrene, skinuh instalirah na tv,al kad pokrenem samo krene i ugasi se... Vrv nesto nije kompatibilno sa andorid tvom na samom tv-u
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari