Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Takodje i u NS Yetell TV ne radi, Greska P107!!!

Tehnicki problemi su moguci i to mogu da shvatim, ali poslovnost Yettela ne mogu iz razloga sto je mogao da obavesti svoje korisnike (preko mejla, aplikacije, SMS poruke...) ili da se neko javi na call centru i da da bilo kakvo objasnjenje...

Mozda nije pravi trenutak, s obzirom na teknicke probleme koje je imao Yettel iznecu moje utiske o koriscenji Yettel TV interneta....Imam dva ugovora, na dve lokacije oprika skoro vise od godinu i po dana...Na jednoj lokaciji koristim web OS aolikaciju odnosnos samo TV, a na drugij njihov Android TV box....Do sada nisam imamo problema, nekih vecih prekida nije bilo... Internet radi bez problema mogu reci odlicno, a TV sadrzaj zadovoljava moje potrebe jer nemam nesto puno vremena da provodim pored TV u proseku oko 2 sarta dnevno... TV aplikacija za web OS je dobra, a njiho Androdi TV box radi ono za sta je namenjen....

I meni kratko nije radio TV, greška p107. Najjace je što live nije radio, a puštanje snimljenih sadržaja jeste...

Nisam ukačio ništa za pilot projekat - dakle, nasumice su stavljali ljude u pilot projekat i gasili im Novu i N1?

28minuta čekam da se javi neko na telefon, sada već čekam iz inata. 😅😅😅
Sledeci put im pisite preko fejsa, meni preko fejsa odgovore svaki put za najduze desetak minuta.
Danas kad nije radila televizija, a vidim da mnogima nije, odgovorili su mi za dva minuta da imaju kvar i da rade na otklanjanju kvara.

Nigde ti ne piše cena, sigurno ti je besplatno
Moguce u glavnoj Yettel App kad prebacim ono padajuce odozgo sa zaduzenjima,prvo polje ispod cene za Septembar (2320d toje,uz 20% popust) stoji Voyo 0,0???E ispod ide 2 Sinemax pa 3 HBO i na kraju,ako hocu svih 5 e tu nudi aktivaciju traze 750d.A pokusao sam i iz Boksa da kupim kanal rekoh da probam,pa kako ispadne.Cvrc Milojka iako pise "Pretplati se" klikom na isto,izadje samo obavestenje pise "Za vise informacija pozovite,korisnicki servis na 9000" i kakva je to kupovina?A u nekom od ranijih postova @Yettel Srbija napisao poboljsana kupovina kanala...bese Erotic 5 kanal sam bas probao 😀 I sinoc kasno na kratko puce tv,napisa "Ovaj sadrzaj nije moguce pustiti" P: 116 poravise za cirka 3-5 minuta 🤔

Interesuje me, da li može Yettel App za Tv da se gleda uporedo na 2 Tva. Trenutno imam stari paket i mogu da gledam na 2 Tva uporedo. Ali sam čuo da novi paketi ne omogućavaju to, da može na 3 uređaja istovremeno ali ne na dve TV app. nego jedan Box npr jedna App i jedan Mobilni ili 2 Boxa i 1 TV App

Nazad
Vrh Dno