- Učlanjen(a)
- 05.02.2008
- Poena
- 645
Moraš da animiraš forum, da dovedeš neke ljude koji pišu šta je zanimljivo drugima da dolaze to da čitaju, malo po malo pa se uključuju u diksusiju.
Veruj mi, član sam četiri grupe o električnim vozilima - na Telegramu, dve na Viberu, jedna od njih je moja grupa na WA, apelovao sam u više navrata u opuštenom tonu da vlasnici električnih automobila napišu svoja iskustva, skretao pažnju na forum na većim domaćim fejsbuk grupama vezanim za EV, pisao sam direktno EV Clinic-u da li su zainteresovani da neko piše na forumu o iskustvima popravki, da odgovara na pitanja - rekli su mi da je zanimljivo i da će se konsultovati sa centralom i javiti se, nisam dobio odgovor, par meseci kasnije su otvorili javnu grupu na fejsbuku pod imenom "Električna vozila" - ta grupa je prepuna hejtera, ne trošite vreme, trebala je da bude privatna. Pisao sam mejl liku koji poseduje Xiaomi SU7 Ultra, odgovorio mi je, rekao je da će da se učlani i podeli utiske - nikad to nije uradio. Pisao sam Vukašinu liku koji dovlači EV-ove iz Norveške da podeli svoje utiske, odgovorio mi je, bilo mu je zanimljivo da sam ga kontaktirao - nikad se nije registrovao na forum. Kontaktirao sam BalkanTech lika, rekao mi je da čeka kućni punjač pa će da dođe da napiše ukupne utiske - nikad nije došao na forum. Svoje sopstvene članove WA grupe barem pet puta cimao da odu da napišu nešto o kolima koje voze - nula odziva.
Svaki put u miksu profesionalno kežual tona - vozite EV, postoji taj forum, ako imate vremena napišite nešto - jok. Mogu za sebe reći da sam solidno druželjubiva osoba, volim da diskutujem o svemu i svačemu, i stvarno ako ja nisam odvojio vreme i napor da izguram priču domaćeg EV foruma - onda ne znam ko je. Jednostavno - za novi forum o ovakvoj malenoj grupici ljudi u Srbiji, u ovom momentu barem - nema interesovanja. Gde diskutujem i gde sam aktivan - na Telegramu u domaćoj DriveTesla grupi, ponekad u Srbija na struju Viber grupi (a Viber kad koristim želim da se upucam u nogu koliko je loš), ovde na ovoj temi s vremena na vreme i to je to. Ne želim da diskutujem sam sa sobom na sopstvenom forumu da bih animirao nekog, u nadi da će da dođu dve osobe da odgovore nešto jednom u mesec dana. Trebaju vlasnici da odluče da dođu, a očigledno ne žele, objasniće već neki pojedinac zašto sam ih ja oterao od ideje foruma 🙂
Poslednja izmena: