Šta je novo?

[A1] Kucni net

One ZTE sto su davali ranije lose spajaju dva benda a i puno suma primaju.
Narucio sam Huawei pa javljam razliku.

Prilozi

• Screenshot 2026-08-24 at 22-10-48 4G CPE.webp
    Screenshot 2026-08-24 at 22-10-48 4G CPE.webp
    7.3 KB · Pregleda: 43
Zna li neko koja je trenutno najjeftinija varijanta za 5G, a koja za 4G KN, ako bih uzimao preko agenta?

Promocija "400 RSD popusta na mesečnu pretplatu za 5G KućniNet Basic" važi od 25.08.2026. do 14.10.2026. i uključuje 400 dinara popusta na mesečnu pretplatu za 5G KućniNet Basic tokom ugovorne obaveze od 24 meseca. Tokom 24 meseca ugovorne obaveze naplaćuje se mesečna pretplata od 1999 dinara uz e-račun ili 2049 dinara uz papirni račun. Iznos mesečne pretplate tokom ugovorne obaveze se sastoji od popusta uz ugovornu obavezu i 400 dinara gore navedenog promotivnog popusta. Nakon isteka 24 meseca ugovorne obaveze naplaćuje se pun iznos mesečne pretplate koja za 5G KućniNet Basic dinara iznosi 2599 RSD uz aktiviran e-račun ili 2649 uz papirni račun.

Trebalo bi na tu cenu.

Ovo im je baš top ponuda.

Poslednja izmena:
Stiglo novo azuriranje za ZTE K20 dodali opseg 28 i sada moze da izgura 50mbs kao od sale, takodje sam primetio da su dosta nize latencije kad otvaram stranice na sajtovima. Problem sa grejanjem rutera videcemo je'l je resen 🙂

Stiglo novo azuriranje za ZTE K20 dodali opseg 28 i sada moze da izgura 50mbs kao od sale, takodje sam primetio da su dosta nize latencije kad otvaram stranice na sajtovima. Problem sa grejanjem rutera videcemo je'l je resen 🙂
Kako proveravaš da li ima ažuriranja? Kod mene piše da nije dostupno a imam isti ruter.

Kako proveravaš da li ima ažuriranja? Kod mene piše da nije dostupno a imam isti ruter.
192.168.0.1 tu se logujes i proveris, vidi mozda ti je podeseno da azurira automatski pa je vec odradio. Odes na Pocetna i u informacije o uredjaju ides na vise detalja tu pise koja je trenutna verzija za fw na uredjaju. Ovo je verzija koja je kod mene nakon azuriranja BD_SRBA1K20V1.0.0B06.
Znaci bolji je od MF295F?
Nisam koristio taj model, K20 ima problem sa pregrejavanjem konstantno se restartuje ako se ne stavi neki pasivni hladnjak na chipset ili doda aktivno hladjenje... Mozda su ispravili sa azuriranjem videcemo. 😀

Poslednja izmena:
192.168.0.1 tu se logujes i proveris, vidi mozda ti je podeseno da azurira automatski pa je vec odradio. Odes na Pocetna i u informacije o uredjaju ides na vise detalja tu pise koja je trenutna verzija za fw na uredjaju. Ovo je verzija koja je kod mene nakon azuriranja BD_SRBA1K20V1.0.0B06.

Nisam koristio taj model, K20 ima problem sa pregrejavanjem konstantno se restartuje ako se ne stavi neki pasivni hladnjak na chipset ili doda aktivno hladjenje... Mozda su ispravili sa azuriranjem videcemo. 😀
Da li si probao sa jeftinim USB hladnjakom-postoljem za laptop? Posto mu je vec vazdusna cirkulacija predvidjena da ide odozdo na gore, ako ga postavis tacno iznad ventilatora u postolju , mozes da dobijes prilicno jeftino resenje...naravno ovo je zakrpa, ne pravo resenje, ali je meni dosta puta pomoglo...just 2 c.

Da li si probao sa jeftinim USB hladnjakom-postoljem za laptop? Posto mu je vec vazdusna cirkulacija predvidjena da ide odozdo na gore, ako ga postavis tacno iznad ventilatora u postolju , mozes da dobijes prilicno jeftino resenje...naravno ovo je zakrpa, ne pravo resenje, ali je meni dosta puta pomoglo...just 2 c.
Resio sam jos prosle godine, stavio sam termalnu pastu i vezicom pricvrstio na cipset neki stari hladnjak od maticne ploce a sa druge strane sam zakacio 12cm ventilator da duva u ruter i vise se nikad nije ugasio. 😅

Nazad
Vrh Dno