Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Voda i kesica sode bikarbone u flasicu za ubijanje ukusa materijala. Ostavi da stoji par nedelja. Isto ako neces koristiti duze vreme.

Sto se tice nagrada ne nudi mi mnogo - nekolioko sitnica od 5-6 dolara i to sve bez veze. Kamerice mi i ne trebaju.

Kod mene je free shipping...
Ja porucih 7komada(4x64gb i 3x32gb), 5 na jednom nalogu, 2 na drugom, vec su ih poslali, po broju za pracenje su u jednom paketu, jedan nalog, jedan paket, tako da ocekujem 2 pdv-a.🙂
Pisao sam skoro, kod nas je najjeftinije 64GB za oko 1400din, a ovih 7 su ukupno 5.52$, tako da mislim da ce i uz pdv biti ok.
Jedino ako budu zezali zbog kolicine, ali sta sam do sada sve porucivao, mislim da nece biti problema...😎

@Gulftown
Nemam pojma, ja procitao ovde da su ok i imaju dobre brzine, mozda sam prevideo to za crkavanje... 😳
Imam jedno 3 komada, ali sam ih ostavio u exFAT kako je po defaultu. Neko je pisao u vezi sa tim u temi, ne mogu da se setim ko.

Realno su škart i vrede najviše toliko koliko plaćamo. Na njih ne stavljati išta važno i uvek imati bekap

Nazad
Vrh Dno