Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Voda i kesica sode bikarbone u flasicu za ubijanje ukusa materijala. Ostavi da stoji par nedelja. Isto ako neces koristiti duze vreme.

Sto se tice nagrada ne nudi mi mnogo - nekolioko sitnica od 5-6 dolara i to sve bez veze. Kamerice mi i ne trebaju.

Kod mene je free shipping...
Ja porucih 7komada(4x64gb i 3x32gb), 5 na jednom nalogu, 2 na drugom, vec su ih poslali, po broju za pracenje su u jednom paketu, jedan nalog, jedan paket, tako da ocekujem 2 pdv-a.🙂
Pisao sam skoro, kod nas je najjeftinije 64GB za oko 1400din, a ovih 7 su ukupno 5.52$, tako da mislim da ce i uz pdv biti ok.
Jedino ako budu zezali zbog kolicine, ali sta sam do sada sve porucivao, mislim da nece biti problema...😎

@Gulftown
Nemam pojma, ja procitao ovde da su ok i imaju dobre brzine, mozda sam prevideo to za crkavanje... 😳
Imam jedno 3 komada, ali sam ih ostavio u exFAT kako je po defaultu. Neko je pisao u vezi sa tim u temi, ne mogu da se setim ko.

Nisam uzimao nikad sonizoon i necu ga komentarisari ali mogu samo da kazem da sam uvek doplacivao malo vise za lexar i nikad nijedan problem nisam imao. Od 5-6 komada koliko imam svi rade savrseno. 64gb su uglavnom bili 2-3$ a 128gb 5-6$, cene su naravno poludele i tesko ce takve ponude u skorije vreme naici ali evo par linkova pa stavite u wishlist i pratite.

I just found this on AliExpress:
US $3.63 | Artracyse Square Automatic Retractable 1.5 Meters Tape Measure Plastic Tape Measuring Clothes Soft Ruler

10 centi. kombinacija krojackog i zidarskog metra. ima i cm i ince. skoro sam nesto merio krojackim sa tom kombinacijom i uvek se uvrne kako ne treba pa pokaze ince tako da mi je preselo posle 3 merenja.

Lazni Gan punjaci od 200 i nesto dinara jel mogu barem da pune obicno telefon ne mora brzo punjenje , cenim da su od 10 do 20W? Ja narucio jedan.

Pre neki dan je bilo sa koinima za oko 2-3$ onaj Essager gan od 20W što smo kupovali na kilo prošle godine. Ja ispod toga ne bih išao.

Edit: evo ga za 2.75$, NMK + koini, mislim da vredi stotinak dinara doplate

Essager 20W GaN USB Type C Charger PD Fast Charge Phone QC 3.0 Quick Chargers For iPhone 14 13 12 11 Pro Max Mini iPad Charging

Poslednja izmena:
Pre neki dan je bilo sa koinima za oko 2-3$ onaj Essager gan od 20W što smo kupovali na kilo prošle godine. Ja ispod toga ne bih išao.

Essager 20W GaN USB Type C Charger PD Fast Charge Phone QC 3.0 Quick Chargers For iPhone 14 13 12 11 Pro Max Mini iPad Charging
Taj makar nije fake imam 2 komada negde u rotaciji koriste se vec duze vreme

Problem sa time je što IKEA ima PD punač od 20w za 400 din. Kada se dodaju sve ove nove dažbine za AE, mislim da se ne isplati poručivati i čekati nedeljama da stigne. Prošle godine su ti punjači bilo par destina centi.

Ja sam uzeo ovaj isti samo crni od 20w pre jedno dva meseca i tada ga platio 3 eura kroz coine.Posto je imao pracenje platio jos onih 210 dinara i mislim pdv od 75 dinara.
Tako da me na kraju izasao oko 650 dinara sve skupa.Punjac radi odlicno i puni neki tablet sa temua koji sam dobio na onoj nagradnoj igri flashsale01 za 99 dinara.
Tablet vuce maksimalno 10w tako da mi je bio dovoljan i ovaj od 20w.

Ja sam uzeo gan punjac od 100W, iskreno smesno me je izasao, oko 1000 din pre ovih doplata.
Nekad punim i po 4 uredjaja bez nekog zagrevanja, samo eto glomazan je.
Ako neko opet naleti za essager 100W gan za oko 10 do 12$ neka postavi ovde.

Uh, krivo mi što nisam uzeo i sebi taj Essager kada je bio maltene džabe 🤣 Sad gledam, teško ispod 20 da ima...

Nazad
Vrh Dno