kako mu se više isplati GeForce NOW?
Drago mi je da objasnim. Čovek je napisao šta mu treba:
- 5 dobrih kompa sa ukrivljenim ekranima (sigurno preko 2.500,00€ po komadu),
- tri ili pet ps5 konzola (verovatno PlayStation 5 - 1TB Slim + još jedan džojstik je oko 750€)
- 50incha tv, (bolje je veći - to je minimum 400€ po komadu)
- dobar namestaj da paravim ekstra atmosferu (oko 2.000,00 € pa na više)
- verovatno i osvetlenje, vip soba (kečenje, svatla , klima , fotelje - oko 1.500,00 € pa na više)
- dobra optika (zavisi kod koga , oko 3.000,00 dinara mesečno)
- dobri aktuelni naslovi, za početak minimum 10 po računaru, što je nekgde oko 300€
- samo registrovanje firme nije skupo, ali doprinosi i plata po radniku su baš veliki izdatak, za posao koji je baš upitan
- lokal na dobrom mestu - cena zavisi od grada
Mnogo je to novca. Bolje je krenuti skromije. Skratiti troškove. Cene dobrih grafika su velike, o RAM u da i ne govorimo. Zato treba isprobati GeForce NOW na jednom ili dva računara (oko 10€ mesečno do 1440p, 60 FPS, RTX On, sesije do 6 sati). Izbeći dodatno troškove za Win. Steam OS, ili
Zorin rade to isto pa i bolje , besplatno ili za 50€ po licenci , plus inspekcija nema šta da gleda.
Ima već tema, mnogi ljudi koji to rade mogu da kažu iz prve ruke
Ozbiljno se nosi mišlju da otvorim igraonicu.
Imam određene prednosti, konkurencija je slaba, dobre nabavne cene opreme, itd.
Uglavnom, zanimaju me neke informacije pre svega ljudi koji već rade sa tim, pa onda svih ostalih.
1. Legalnost igara? Koliko mi rekoše neki, niko živ nema sve originale.
2. legalnost wina? Vredi li mi šta, ako su igre pirati, ako neko upadne već od inspekcije?
3. Konfiguracije mašina - na šta da obratim pažnju? Pucam na I3 konfe, GB ploče, 4GB rama, grafiku u rangu 6670 (ili da idem na neku nvidiju?). Znam da mi je bitno dobro napajanje, ali to je već 300e...
Dobro razmisli !