Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Isti problem, istekao subscription preko Indije (apple), tačnije piše da sam ga ja otkazao!?!. Imam još preko 3000 rupija na računu. Međutim, kada odredim Net Banking kao sredstvo plaćanja i dalje neće da obnovi pretplatu. Jednostavno ne želi da upotrebi taj "balance" i da naplati odatle.
Ako pokušam iz YT aplikacije dobijam čuveno - ne mogu da potvrdim tvoju lokaciju/zemlju.
Gde grešim?
Sve isto uz VPN i bez njega, na Ipad-u ili preko logovanja na apple account na PC-ju
Izaberi Net Banking (bilo koja banka) kao način plaćanja, već je bilo reči o tome na prethodnim stranama.

Videh i ovo na reditu, kod mene je prosla pretplata tj stoji da se obnavlja sledeceg meseca.
Jedino sto mi youtube na androidu nije pokazivao da imam premium dok nisam usao u youtube na iphone-u

If anyone needs to add a payment method, I was successful in adding a random address for the UPI.
Example: <name>@<bank> … msingh@pnb
Bank handles you can try:
<name>@pnb
<name>@sbi
<name>@barodampay
<name>@axisbank / @AXL / okaxis
<name>@hdfcbank

You might need to try a few till its valid, I figured an initial followed by a typical surname would be the best bet. I was successful on a second attempt.

Ja sam uspeo kako je m_fcrs napisao koristio sam neko indijsko ime plus @sbi. Trebalo je vremena da se aktivira premium, cak sam reinstalirao youtube app

uspeo da obnovim apple metodom preko turkse, koristeci kliq aplikaciju za kreitanje virtulne turkse kartice, treba vpn na tursku i neki ino broj za primanje sms, meni je proslo sa grckim, posle se covek registruje, dobije broj kartice i unese kao payment method na ios-u, ne treba nikakvo deponovanje, samo mi posle skinuo sa balansa cim sam dodao tursku karticu
Takodje uspeo da obnovim na ovaj nacin. Preko GrizzlySMS uzeo UK broj i pomocu njega i turskog VPN-a se registrovao na Kliq. Nakon toga obnovio pretplatu preko Iphone-a uz dodavanje virtuelne kartice koju sam kreirao u Kliq aplikaciji. Skinulo je redovno sa Apple balansa.

Nije se ni meni obnovila pretplata preko indijskog apple stora, čak i kad izaberem Net Banking iz liste pa odem da obnovim pretplatu samo vrti kružić u nedogled i neće.
Uspeo sam da dodam UPI harry@sbi, i onda obnovio pretplatu iz prve, povuklo iz balansa.

Evo i ja sam isto uspio, iako sam ranije imao karticu od rođaka.
Sada odjednom imam 2 dodane kartice a na početku prosio za jednu 🤣

U mojoj familiji svi, sem mene, dobili mejl da je gotovo za 14 dana. Nas nalog...

Ne znam da l bi pomoglo neko vreme zamena mejla ili da ih ja prijavim kod mene sa ovim postojecim?

Ali ako trazi svakih 14 dana, nema sanse da se time bavim.

Mislim da je gotovo i ovo deljenje.

U mojoj familiji svi, sem mene, dobili mejl da je gotovo za 14 dana. Nas nalog...

Ne znam da l bi pomoglo neko vreme zamena mejla ili da ih ja prijavim kod mene sa ovim postojecim?

Ali ako trazi svakih 14 dana, nema sanse da se time bavim.

Mislim da je gotovo i ovo deljenje.
Ne treba zamjena emaila. Ja sam svojima poslao QR kod s tv-a koji je vezan za njihov profil. Pa ću se 2-3 puta mjesečno logovati na njihove profile. Vidjet ćemo kako će ići.

Je l si tvoji dobili mejl? Jesu se zalili?

Gde pišu žalbu? Ima neka kontakt forma ili se šalje na neki mejl?

Gde pišu žalbu? Ima neka kontakt forma ili se šalje na neki mejl?
Kad im dođe e-mail ima u emailu link na “contact us”. Ovako je mom članu familije došlo:

Hi XXX,

Thank you for reaching out to us. We’ve confirmed your eligibility for the YouTube Premium family plan. To maintain access to your membership you must be in the same household as the family manager. Learn more.

Thanks,
The YouTube team

Drugar kliknuo na to ali piše samo kada je sledeća obnova (ja sam napravio familiju).

Može li još uvek da se napravi novi nalog preko Indije uz pomoć android telefona?

Nazad
Vrh Dno