Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Apple Indija: izgleda da su odvojili settovanja za media purchases I da I tu treba dodati bank account.

Pogledajte prilog 550333
Ovo nije tačno, bar kod mene, upravo proverio. Za sva plaćanja na Indijskom Apple nalogu koristim stari iPhone 8, gde je taj nalog prijavljen kao primarni. Na tom iPhone-u sam pre nekoliko dana podesio Net Banking kao sredstvo plaćanja (hvala kolegi @BitrAtE za info). Taj indijski Apple nalog mi je prijavljen pod Media & Purchases na primarnom telefonu (iPhone 14 PM). Malopre sam proverio pod Media & Purchases koje je sredstvo plaćanja podešeno i stoji Net Banking, tj. automatski se primenilo podešavanje koje sam već izabrao na starom iPhone-u.

Biće da je housohold vezan za IP adresu. Koliko bi imalo smisla uzeti jedan Premium i podijeliti ga kao porodični (dakle na 5-6 ljudi, ali da se ti ograniče samo na telefone/tablete, vlasnik da ima privilegiju dodavanja TV uređaje), pretpostavljam da onda ne bi imali previše osnova za “ganjanje i izbacivanje”?
Dodatno što bi se time njima dodatno manje plaćalo…

Moja sestra je gledala na telefonu... Ali je od svih clanova najdalje u bg (zemun), dok smo mi ostali na vozdovcu a cesto i na istim lokacijama zajednno. Meni to deluje da nema nekog pravila kako izbacuju ljude...

Kupuje se od sumnjivih likova na telegramu. Iskreno, ja tamo nikad ne bih kupio.
Ne znam za to, ja sam kupio gde i njih 5000 u zadnjih 4 dana. ruski sajt je u pitanju, placanje paypalom/karticama itd.
Za ovog sto je pitao kako placamo ako nemamo balansa - postoje 2 opcije, da uplatis kredit na tu karticu ili koristis gift cardove.

Jedini razlog zasto sam uzeo ovu tur karticu je jer imam 100+$ vaucera na nalogu.

Radi normalno. Možda imaš neku bajatu verziju.

Em ukidaju deljenje, em poskupljuje. Najs

Kod mene u familiji su jos dvoje van kuce ali ista drzava i nema problema.

Izgleda da problem nastaje kada neko iz familije izađe iz zemlje menadžera, makar na kratko i "drzne se" da uključi i gleda yiutube sa svog familijarnog naloga. A ako još to gledanje odradi i na TV aparatu, van zemlje-katastrofa je u najavi 😁

Drug dobio e-mail. Nije izlazio iz zemlje ove godine, ovo nam je prvi mesec u srpskom domaćinstvu, kod arnauta od 2022. nije bilo problema.. Ironija, on svraća kod mene bar 2x mesečno, a burazer živi na ~300km a drugi drug na ~50km i ne dolazi često kod mene kući. Ne znam šta može biti okidač.

Prilozi

• IMG_3719.webp
    IMG_3719.webp
    76.7 KB · Pregleda: 33
Okidac je ono sto od starta i pise, niste u istom domacinstvu. Vrlo lako se to registruje na razne nacine, pogotovo kad si Google. Kome ce pre stici je verovatno neka random stvar, ali to je to...

Nazad
Vrh Dno