mrmilos
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.02.2005
- Poena
- 925
Pa ovaj lov i nije uveden zbog Srba i Srbije. Da im Amerikanci placaju posteno ne bi oni ni jurili nas sto delimo familiju po Beogradu.Sumnjam da ce se potresti sto Srbin ne zeli da plati.
Pa ovaj lov i nije uveden zbog Srba i Srbije. Da im Amerikanci placaju posteno ne bi oni ni jurili nas sto delimo familiju po Beogradu.Sumnjam da ce se potresti sto Srbin ne zeli da plati.
Zavisi. Ako ti nećeš slušati muziku na YT onda će ti i Lite biti dovoljan.Šta je sada bolja opcija, Indijski premium ili Srpski YouTube lite?
Naravno da je indijski Family Premium bolja opcija. Cca 3,5 € mesečno.Šta je sada bolja opcija, Indijski premium ili Srpski YouTube lite?
Ovo nije tačno, bar kod mene, upravo proverio. Za sva plaćanja na Indijskom Apple nalogu koristim stari iPhone 8, gde je taj nalog prijavljen kao primarni. Na tom iPhone-u sam pre nekoliko dana podesio Net Banking kao sredstvo plaćanja (hvala kolegi @BitrAtE za info). Taj indijski Apple nalog mi je prijavljen pod Media & Purchases na primarnom telefonu (iPhone 14 PM). Malopre sam proverio pod Media & Purchases koje je sredstvo plaćanja podešeno i stoji Net Banking, tj. automatski se primenilo podešavanje koje sam već izabrao na starom iPhone-u.Apple Indija: izgleda da su odvojili settovanja za media purchases I da I tu treba dodati bank account.
Pogledajte prilog 550333
Daj tom ko je vlasnik householda svoj user i password nek doda profil na tv i nek se s vremena na vrijeme loguje na tvoj profil.Izbacili me iz YT premiuma jer nisam deo istog "household"a - jel ima neka caka da se vrati to?
Ne znam za to, ja sam kupio gde i njih 5000 u zadnjih 4 dana. ruski sajt je u pitanju, placanje paypalom/karticama itd.Kupuje se od sumnjivih likova na telegramu. Iskreno, ja tamo nikad ne bih kupio.
Meni prestao da radi smart tube. Kada pustim bilo koji video prijavljuje grešku.Imam Premium, ali koristim iz navike SmartTube na Android TV-u. Nisam primetio da nemam nešto sa official aplikacije.
Oklen je ovo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari