Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Voda i kesica sode bikarbone u flasicu za ubijanje ukusa materijala. Ostavi da stoji par nedelja. Isto ako neces koristiti duze vreme.

Sto se tice nagrada ne nudi mi mnogo - nekolioko sitnica od 5-6 dolara i to sve bez veze. Kamerice mi i ne trebaju.

Kod mene je free shipping...
Ja porucih 7komada(4x64gb i 3x32gb), 5 na jednom nalogu, 2 na drugom, vec su ih poslali, po broju za pracenje su u jednom paketu, jedan nalog, jedan paket, tako da ocekujem 2 pdv-a.🙂
Pisao sam skoro, kod nas je najjeftinije 64GB za oko 1400din, a ovih 7 su ukupno 5.52$, tako da mislim da ce i uz pdv biti ok.
Jedino ako budu zezali zbog kolicine, ali sta sam do sada sve porucivao, mislim da nece biti problema...😎

@Gulftown
Nemam pojma, ja procitao ovde da su ok i imaju dobre brzine, mozda sam prevideo to za crkavanje... 😳
Imam jedno 3 komada, ali sam ih ostavio u exFAT kako je po defaultu. Neko je pisao u vezi sa tim u temi, ne mogu da se setim ko.

Nisam uzimao nikad sonizoon i necu ga komentarisari ali mogu samo da kazem da sam uvek doplacivao malo vise za lexar i nikad nijedan problem nisam imao. Od 5-6 komada koliko imam svi rade savrseno. 64gb su uglavnom bili 2-3$ a 128gb 5-6$, cene su naravno poludele i tesko ce takve ponude u skorije vreme naici ali evo par linkova pa stavite u wishlist i pratite.

I just found this on AliExpress:
US $3.63 | Artracyse Square Automatic Retractable 1.5 Meters Tape Measure Plastic Tape Measuring Clothes Soft Ruler

10 centi. kombinacija krojackog i zidarskog metra. ima i cm i ince. skoro sam nesto merio krojackim sa tom kombinacijom i uvek se uvrne kako ne treba pa pokaze ince tako da mi je preselo posle 3 merenja.

Lazni Gan punjaci od 200 i nesto dinara jel mogu barem da pune obicno telefon ne mora brzo punjenje , cenim da su od 10 do 20W? Ja narucio jedan.

Pre neki dan je bilo sa koinima za oko 2-3$ onaj Essager gan od 20W što smo kupovali na kilo prošle godine. Ja ispod toga ne bih išao.

Edit: evo ga za 2.75$, NMK + koini, mislim da vredi stotinak dinara doplate

Essager 20W GaN USB Type C Charger PD Fast Charge Phone QC 3.0 Quick Chargers For iPhone 14 13 12 11 Pro Max Mini iPad Charging

Poslednja izmena:
Pre neki dan je bilo sa koinima za oko 2-3$ onaj Essager gan od 20W što smo kupovali na kilo prošle godine. Ja ispod toga ne bih išao.

Edit: evo ga za 2.75$, NMK + koini, mislim da vredi stotinak dinara doplate

Essager 20W GaN USB Type C Charger PD Fast Charge Phone QC 3.0 Quick Chargers For iPhone 14 13 12 11 Pro Max Mini iPad Charging
Taj makar nije fake imam 2 komada negde u rotaciji koriste se vec duze vreme

Ako ima kupeno nekoj sdxc card, zamolio bih da dava mislenje, kvalitet i cijena za iste!

Hvala unaprijed.

Nazad
Vrh Dno