Cvax
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.04.2022
- Poena
- 245
Bila bi fora da sad na kraju Netflix showa odlože igru za sledeću godinu.
Mislim da su veće šanse da ovako bude 🤣
Bila bi fora da sad na kraju Netflix showa odlože igru za sledeću godinu.
The footage we've been receiving is recorded all on a PC build of the game using a controller
This can also explain why on all of the buttons seem to be empty until the button input has been pressed with a controller, since they're supposed to be keyboard symbols, and given a console build would require a dev kit of the time at this stage of development
This also does confirm that the leaker has a working build of the game but we're not sure how old this build is outside of being as early as 2025.
Ali kakva infromacija, cuo je od klinca da ce igra biti "wow" ahahhaa... Ma sta kazes😀Klinac je u nekoj grupi YT kreatora na Discord-u i po jednom insajderu iz R***, igra ce biti wow.
Dzejson ultra desnicar a Lucia ultra levicarka, na kraju su se skontali i ziveli srecno do kraja zivota 😉to mene najvise brine od pocetka - dal ce biti opterecena agendom, dal ce likovi i dalje biti necenzurisani i svoji, dal ce biti onih radio emisija koje onako kritikuju drustvo i vreme u kome zivimo, sarkasticne reklame i novosti, izbor muzike.
tu sam najvise skeptik jer se R* desilo to sto se desilo a sto uopste nije zanemarljivo.
Na osnovu screenshota procurelog videa, lika koji igra build iz ko zna koje godine si sve to zakljucio? 🤣Bogami fino izgleda grad ovako iz vazduha, ali opet evidentna su i određena ograničenja zbog konzola. Vide se vozila u pokretu ali ne pešaci. Takođe primetih da su i ovde oblačići baš low res, što znači da još uvek nema niko neko adekvatnije i bolje rešenje za volumetričke oblake a da je to upotrebljivo i radi u open world igrama. Uzgred ne dopada mi se što su ih ovako nisko postavili. Praktično su tik iznad ovih višespratnica što nije baš realistično.
Ma meni je najbitnije da je grad ziv i upotpunjen kvalitetnim sadrzajem - iskreno, meni je petica bila bas praznjikava u odnosu na GTA 4 koji mi i dan danas deluje zivlje i sa vise duse, nekako su vrhunski nejlovali atmosferu.direktan link za one koji ne mogu da se snadju.
izgleda bas kako treba. neke sitne abnormalnosti tu i tamo koliko vidim na ovom snimku ali daleko od neigrivog.
edit. izgleda da haker ima ceo build kod sebe, na kraju videa ispucava po zidu LEAK, tako da nije samo gomila videa koje je maznuo R*
Auu, pa mi cemo potencijalo na PCu da igramo pre nego ovi na konzolama. 😀Leaks & Rumours :

Ubacio je na jednom od watermarkova da nije on na društvenim mrežama, samo što na sajtu objavi to je to.

Ladno cemo da dobijemo PC Demo u najmanju ruku. 😀 Sve u svemu vise se prica o GTA 6 nego ince. Ovo mi pomalo deluje kao neki marketing i to onaj najprofi ikada - pa pazi sta je ovaj T2 CEO izjavio, nesto tipa "videcete markentisku kampanju kao nikada do sada - nesto nevidjeno".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari