Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

malo sutra. sanse za tim su nikakve.

... i povrh toga rizikuju da im ovaj iz besa pusti celu igru u etar.
a za godinu dana nece uraditi, ni izmeniti nista.

Bogami fino izgleda grad ovako iz vazduha, ali opet evidentna su i određena ograničenja zbog konzola. Vide se vozila u pokretu ali ne pešaci. Takođe primetih da su i ovde oblačići baš low res, što znači da još uvek nema niko neko adekvatnije i bolje rešenje za volumetričke oblake a da je to upotrebljivo i radi u open world igrama. Uzgred ne dopada mi se što su ih ovako nisko postavili. Praktično su tik iznad ovih višespratnica što nije baš realistično.

Očekivao sam neke malo veselije boje i nekako da bude blještavije kao u trejlerima, ovo bukvalno RDR2 kolorit.
Guraće ovu grafiku kutijica Series S fino 😎

Boje me mnogo podsecaju na Mafiu III, nekako mi deluju isprano. Rekao bih da je ovo neki stariji build, karakter je bio ubagovan sa animacijom plivanja i izlazenja iz vode, a animacija sa loptom tek da ne pricam. Deluje mi da je cela grafika na nivou Gta 5 Enchanced i jos 10% bolje od toga. Nemoguce da ce im ovo biti jedan od poslednjih buildova. Takodje ovaj leaker ni jednom nije pokazao zenskog karaktera, centar grada, plazu komunikaciju i reakciju gradjana ako drzis pusku i jos mnogo toga. Ako je sve ovo ovako kako izgleda onda je veliki promasaj! Dosta njih opravdava sta ste ocekivali od grafike i hardvera starog 7 godina. Moramo razumeti da su imali 11 godina razmaka sto svakako nije malo za napraviti dobru pricu, grafiku, interakciju, animacije i sve ostalo, to je dosta vremena da se sve optimizuje i usteli kako treba. Animacije u tuci su kao da igram betmena arkham knighta, vidim ima i neko kopiranje kljuceva za kola kao da smo u Watch Dogsu….
Preveliki je hype i preveliko opravdanje za neke glupe greske. Nadajmo se da je sve ovo neki build iz 2023,24 godine.

Leaks & Rumours :

The footage we've been receiving is recorded all on a PC build of the game using a controller

This can also explain why on all of the buttons seem to be empty until the button input has been pressed with a controller, since they're supposed to be keyboard symbols, and given a console build would require a dev kit of the time at this stage of development

This also does confirm that the leaker has a working build of the game but we're not sure how old this build is outside of being as early as 2025.

ooooohohohoho pa konzolasi mogu sad lepo da se samo-ukinu hahaha 🤣
pa ovo ima da lici na gta3, na konzolama.

ako je ovo sve sa PC-a.
a i sam sam sumnjao da jeste jer nakon one potvrde da haker ima zapravo igru a ne kolekciju video klipova, postavljalo se logicno pitanje kako je pustio tj ukljucio igru?
ne mozes tek tako da iskompajliras nesto i pustis na ps5 konzolu.

Poslednja izmena:
Klinac je u nekoj grupi YT kreatora na Discord-u i po jednom insajderu iz R***, igra ce biti wow.
Ali kakva infromacija, cuo je od klinca da ce igra biti "wow" ahahhaa... Ma sta kazes😀

to mene najvise brine od pocetka - dal ce biti opterecena agendom, dal ce likovi i dalje biti necenzurisani i svoji, dal ce biti onih radio emisija koje onako kritikuju drustvo i vreme u kome zivimo, sarkasticne reklame i novosti, izbor muzike.
tu sam najvise skeptik jer se R* desilo to sto se desilo a sto uopste nije zanemarljivo.
Dzejson ultra desnicar a Lucia ultra levicarka, na kraju su se skontali i ziveli srecno do kraja zivota 😉

Tebrice, sta si nam novo rekao, da ce igra biti "WOW" hahaha... bas je ono konkretna informacija 🙂

Bogami fino izgleda grad ovako iz vazduha, ali opet evidentna su i određena ograničenja zbog konzola. Vide se vozila u pokretu ali ne pešaci. Takođe primetih da su i ovde oblačići baš low res, što znači da još uvek nema niko neko adekvatnije i bolje rešenje za volumetričke oblake a da je to upotrebljivo i radi u open world igrama. Uzgred ne dopada mi se što su ih ovako nisko postavili. Praktično su tik iznad ovih višespratnica što nije baš realistično.
Na osnovu screenshota procurelog videa, lika koji igra build iz ko zna koje godine si sve to zakljucio? 🤣
Strasno koliko su ovde ljudi cinicni i negativni. 😀

Volumetricni oblaci su izgledali odlicno jos u RDR2, danas u igrama poput Flight Simulator 2024 izgledaju jos brutalnije, uopste ne sumnjam da ce i ovde izgledati sjajno.

A niski oblaci su bukvalno redovna pojava svuda, evo ti slike iz Cikaga od pre 2 nedelje sa jos nizim oblacima, ne znam kako je ovo nekome novost

Prilozi

• IMG_6315.webp
    IMG_6315.webp
    271.1 KB · Pregleda: 100
direktan link za one koji ne mogu da se snadju.

izgleda bas kako treba. neke sitne abnormalnosti tu i tamo koliko vidim na ovom snimku ali daleko od neigrivog.

edit. izgleda da haker ima ceo build kod sebe, na kraju videa ispucava po zidu LEAK, tako da nije samo gomila videa koje je maznuo R*
Ma meni je najbitnije da je grad ziv i upotpunjen kvalitetnim sadrzajem - iskreno, meni je petica bila bas praznjikava u odnosu na GTA 4 koji mi i dan danas deluje zivlje i sa vise duse, nekako su vrhunski nejlovali atmosferu.
Leaks & Rumours :
Auu, pa mi cemo potencijalo na PCu da igramo pre nego ovi na konzolama. 😀
1787233485469.webp
Partikli sa zida ostavljaju boju tj dekale kreca na podu. BIce zanimljivo videti akciju u enterijerima.

1787233646352.webp
Hahaha ove sve ludje i ludje postaje 😀

Poslednja izmena:
izgleda. samo se nadam da R* jos malo iznervira ovog hakera i eto nama na PC novog gta i pre najave na najavu za konzole. 🤣
covece..
zezam se, vrv se to nece desiti nikad jer bi ogroman gnev i cie i intorpola na sebe navukao, sa obzirom da je R* matica u irskoj zasticena jace nego sve ugrozene vrste zajedno.

Ladno cemo da dobijemo PC Demo u najmanju ruku. 😀 Sve u svemu vise se prica o GTA 6 nego ince. Ovo mi pomalo deluje kao neki marketing i to onaj najprofi ikada - pa pazi sta je ovaj T2 CEO izjavio, nesto tipa "videcete markentisku kampanju kao nikada do sada - nesto nevidjeno".

Šta im napravi brat, unakazi ih 😂

1787236008600.webp
Mapa je izgleda premala, ovo sto je obelezeno je distanca koju je avion u gameplay snimku presao za manje od 2 minuta.

let od BG do instambula ti traje 1h 20min.
ne znaci da je distanca mala. Prelece se nekoliko zemalja.

edit. btw vec je krenula sprdnja da se napravi mural na tom mestu gde je haker prvi put overio LEAK, pa da ako igra procuri u javnost, kao posvetu svi tamo ispucaju LEAK kao on
1787237626055.webp
1787237664071.webp

Poslednja izmena:
Koliko stotina god robije ide za takvu objavu PC igre na netu? Kako se preračunava spram vrednosti projekta koji ugrožava.

Ladno cemo da dobijemo PC Demo u najmanju ruku. 😀 Sve u svemu vise se prica o GTA 6 nego ince. Ovo mi pomalo deluje kao neki marketing i to onaj najprofi ikada - pa pazi sta je ovaj T2 CEO izjavio, nesto tipa "videcete markentisku kampanju kao nikada do sada - nesto nevidjeno".

Naravno da jeste. Pa zahtev mu je da se vrate fizičke kopije. I šta kad mu ne ispone uslov? Pojeo vuk magarca...
Daj bože da se zainati i izbavi igru online. To će baš da pokrene cirkus.

Svakako jedva čekam da izadje.

Prilozi

• images(17).webp
    images(17).webp
    14.4 KB · Pregleda: 41
Nazad
Vrh Dno