Šta je novo?

Amazon Prime Video

Prime video app na Google TV mi ne radi, pojavi se logo i posle toga samo crn ekran, ništa se ne dešava. Sad probao na telefonu, neće dalje od Amazon loga, na lap topu se učita ali ne mogu ništa da pustim, izbacuje mi grešku video plejera, ali to je mozda zbog Windowsa 8.1. Nalog je egipatski, nedavno prošla godišnja uplata. Nikakva obaveštenje o neprimerenom korišćenju nisam dobio.

Da li još neko ima problema? Da nisu i oni krenuli u seču naloga koji se ne koriste u državama u kojima su registrovani?

Meni radi normalno, a na Android TV mi se neretko dešavalo da zabode na prvom ekranu gde je logo i ni makac. Na Apple TV uglavnom radi dobro, ali desi se da kad klinem da pustim neku seriju, app samo pukne.

Na Shieldu nikad nije ni stucnula a kamoli zabola.

Prime video app na Google TV mi ne radi, pojavi se logo i posle toga samo crn ekran, ništa se ne dešava. Sad probao na telefonu, neće dalje od Amazon loga, na lap topu se učita ali ne mogu ništa da pustim, izbacuje mi grešku video plejera, ali to je mozda zbog Windowsa 8.1. Nalog je egipatski, nedavno prošla godišnja uplata. Nikakva obaveštenje o neprimerenom korišćenju nisam dobio.

Da li još neko ima problema? Da nisu i oni krenuli u seču naloga koji se ne koriste u državama u kojima su registrovani?

I meni se to desava na LG. Sad mi ne radi ni na telefonu. Egipatski nalog.

Kad ste nagrnili svi na Reacher-a.😂

Zapravo Masters of the Universe 😀

Uloguje me preko browser-a ali nece nista da pusti.

To je sad vec druga prica. Neko je vec spomenuo to isto (mozda cak i ti), ali za one koji imaju, tj bar meni radi kako treba. Doduse, nista nisam pokusao da pustim, ali se sve ostalo ucitava kako treba.

To je sad vec druga prica. Neko je vec spomenuo to isto (mozda cak i ti), ali za one koji imaju, tj bar meni radi kako treba. Doduse, nista nisam pokusao da pustim, ali se sve ostalo ucitava kako treba.
Ja imam odavno. I februara sam obnovio egipatsku pretplatu.

Sad, kad obrisem pa opet knstaliram..i na tv i na mob, samo kaze - doslo je do greske...ne mozemo da ucitamo profil...i ostanem izlogovan.

Ja sam sad probao da pustim Prime na Vidaa OS i na mobilnom telefonu. Za sada radi na oba uredjaja egipatski nalog da ne ureknem.

Pre neki dan sam gledao svoj prvi film na Prime-u (Crime 101), bitrate, zvuk i sve ostalo vrlo zadovoljavajući.
Šteta stvarno sto nema vise sadržaja za prevodima.

Taj "spisak" verovatno podrazumeva jednocifren broj naslova tako da je nebitno i praviti isti.

Pojavio se i dokumentarac o Novaku (oko 90min), ima naš prevod, HDR10+

Jutros sam čačkao Prime i pričao sa podrškom...bez nekog uspeha

Međutim, kada je gledao kod njih reče mi da mi se ne vidi pode@ena zemlja u podešavanjima a da mi je zemlja Luxemburg 😵‍💫
Letos sam bio u Španiji i gledao Prime a možda i preko VPN-a puštao..ne secam se.
A Prime izgleda pobrljavi...probao sam npr. albanski vpn server a stigne mi poruka da sam ulogovan u Rusiji...

Pa mi je ovaj iz podrske rekao da promenim zemlju i karticu na Luksemburg...pa na Srbiju..pa opet sve ns Egipat..

Ništa nije pomoglo. 🤷‍♂️

Kakogod, proveri ova podešavanja kod sebe...možda kod tebe prođe.

Pa ja uvek gledam ili preko Srbije ili Amerike,nikad nisam ukljucio Egipat a Egipcanin sam🤣. Sve radi normalno.Ne znam do kad ali ,sad ce skoro 2g,besprekorno radi.

Kako si rekao, jel problem samo na TVu ili i preko drugih uredjaja?

Ma i ja gledam bez vpn-a.
Ovo je sad prvi put pobrljavilo za nekoliko godina.
Doduse,mozda bi bilo pametno da gledam Reacher-a iz Egipta,svakako nema prevoda i nemam razloga da ostanem na Srbiji. Zaboravim. Verovatno zato sto jos niko nije prijavio da krece seča Egipta.😉

Probaj preko browsera, a ako si na windowsu imas i njihovu aplikaciju.

Meni najviše smeta što su je uglavili između Photo i Portrait. Da je negde na kraju ne bi mi uopšte smetalo.

Kod mene radi bez problema mada slabo i koristim, od aprila registrovan na Egypt...znači ide ovaj fazon u najavi...mada čini mi se da je to nekad u originalu bilo "Hasan seckati" 🤣

Ista stvar sa egipatskim fazonom, ne radi od juče. Kontaktirao support, rekli u fazonu da vide da postoji problem sa mojim nalogom i da će me obavijestiti. Vjerovatno smo dolijali, i to baš sad kad mi se gleda Đoković dokumentarac.

Nazad
Vrh Dno