Šta je novo?

Amazon Prime Video

Prime video app na Google TV mi ne radi, pojavi se logo i posle toga samo crn ekran, ništa se ne dešava. Sad probao na telefonu, neće dalje od Amazon loga, na lap topu se učita ali ne mogu ništa da pustim, izbacuje mi grešku video plejera, ali to je mozda zbog Windowsa 8.1. Nalog je egipatski, nedavno prošla godišnja uplata. Nikakva obaveštenje o neprimerenom korišćenju nisam dobio.

Da li još neko ima problema? Da nisu i oni krenuli u seču naloga koji se ne koriste u državama u kojima su registrovani?

Meni radi normalno, a na Android TV mi se neretko dešavalo da zabode na prvom ekranu gde je logo i ni makac. Na Apple TV uglavnom radi dobro, ali desi se da kad klinem da pustim neku seriju, app samo pukne.

Na Shieldu nikad nije ni stucnula a kamoli zabola.

Prime video app na Google TV mi ne radi, pojavi se logo i posle toga samo crn ekran, ništa se ne dešava. Sad probao na telefonu, neće dalje od Amazon loga, na lap topu se učita ali ne mogu ništa da pustim, izbacuje mi grešku video plejera, ali to je mozda zbog Windowsa 8.1. Nalog je egipatski, nedavno prošla godišnja uplata. Nikakva obaveštenje o neprimerenom korišćenju nisam dobio.

Da li još neko ima problema? Da nisu i oni krenuli u seču naloga koji se ne koriste u državama u kojima su registrovani?

I meni se to desava na LG. Sad mi ne radi ni na telefonu. Egipatski nalog.

Kad ste nagrnili svi na Reacher-a.😂

Zapravo Masters of the Universe 😀

Uloguje me preko browser-a ali nece nista da pusti.

To je sad vec druga prica. Neko je vec spomenuo to isto (mozda cak i ti), ali za one koji imaju, tj bar meni radi kako treba. Doduse, nista nisam pokusao da pustim, ali se sve ostalo ucitava kako treba.

To je sad vec druga prica. Neko je vec spomenuo to isto (mozda cak i ti), ali za one koji imaju, tj bar meni radi kako treba. Doduse, nista nisam pokusao da pustim, ali se sve ostalo ucitava kako treba.
Ja imam odavno. I februara sam obnovio egipatsku pretplatu.

Sad, kad obrisem pa opet knstaliram..i na tv i na mob, samo kaze - doslo je do greske...ne mozemo da ucitamo profil...i ostanem izlogovan.

Ja sam sad probao da pustim Prime na Vidaa OS i na mobilnom telefonu. Za sada radi na oba uredjaja egipatski nalog da ne ureknem.

Pre neki dan sam gledao svoj prvi film na Prime-u (Crime 101), bitrate, zvuk i sve ostalo vrlo zadovoljavajući.
Šteta stvarno sto nema vise sadržaja za prevodima.

Taj "spisak" verovatno podrazumeva jednocifren broj naslova tako da je nebitno i praviti isti.

Nazad
Vrh Dno