799.99 je bila 10tog avgusta,Sad da li valja neznam nisam uzeoPogledajte prilog 549906U Lidlu, nije skupa.
Da.
Znaci ipak tamo ima prodavnica? Mrzelo me da idem na adresu ako je tipa samo magacin ili tako nesto..Meni logika kaze da ne vidim sto ne bi moglo, umesto da je pakuju, salju,cekaju povrat novca,ja dodjem na adresu i pokupim..ali meni logika isto kaze da ako se vec reklamiras po drustvenim mrezama treba i na poruke da odgovoris pa ipak..😀mozes da odes da kupis tamo, ali po visoj ceni. 200-400rsd visa od one na sajtu.
da li mozes da porucis sa sajta po nizoj ceni pa preuzmes tamo, ne znam... Javi ako saznas...
73 nema fizičku prodavnicu. Na adresi u Zemunu im je pržionica, a tamo nemaju fiskalnu kasu i ne mogu da prodaju kafu direktno. Opcija je da napraviš porudžbinu preko sajta, pa da je preuzmeš u pržionioci (stoga uvećana cena, zato što je pri naručivanju onlajn obavezna stavka isporuka), ali mislim da to nije nešto što može redovno da se radi, već više kao izuzetak.Znaci ipak tamo ima prodavnica?
To im je kafeterija, ne verujem da im je przionica, mnogo je malo (na avijatiarskom trgu). Prodaju i svoju kafu u pakovanjima koju imaju na sajtu...Znaci ipak tamo ima prodavnica? Mrzelo me da idem na adresu ako je tipa samo magacin ili tako nesto..Meni logika kaze da ne vidim sto ne bi moglo, umesto da je pakuju, salju,cekaju povrat novca,ja dodjem na adresu i pokupim..ali meni logika isto kaze da ako se vec reklamiras po drustvenim mrezama treba i na poruke da odgovoris pa ipak..😀
Zato što je vlasnik Artista suvlasnik 73, a takođe i suvlasnik Dushe 🙂 73 kafa može da se proba i u NS u Vrapcu (nisam siguran da li kod njih može da se kupi i u zrnu).a mislim da oni snabdevaju i Dusha kafaterije
Tako je, ali oni sami kazu kada zoves przionicu, idi tamo kod nas u Artist...To na Avijatičarskom trgu je Artist, nije 73, vlasnik Artista je suvlasnik 73, ja sam mislio na 73 pržionicu u Mića Radakovića.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari