Šta je novo?

Aparati za kafu i kafa

Nije ni malo, ovo je kao ona najjeftinij sa AliE sa providnim poklopcem. Btw, odlična.

Moguće i da sam pogrešio, nije mi palo na pamet da slikam cenu 🤦‍♂️
U svakom slučaju, dok se sačeka za Alija da stigne... Kontam da ne može da bude lošija.

mozes da odes da kupis tamo, ali po visoj ceni. 200-400rsd visa od one na sajtu.
da li mozes da porucis sa sajta po nizoj ceni pa preuzmes tamo, ne znam... Javi ako saznas...
Znaci ipak tamo ima prodavnica? Mrzelo me da idem na adresu ako je tipa samo magacin ili tako nesto..Meni logika kaze da ne vidim sto ne bi moglo, umesto da je pakuju, salju,cekaju povrat novca,ja dodjem na adresu i pokupim..ali meni logika isto kaze da ako se vec reklamiras po drustvenim mrezama treba i na poruke da odgovoris pa ipak..😀

Znaci ipak tamo ima prodavnica?
73 nema fizičku prodavnicu. Na adresi u Zemunu im je pržionica, a tamo nemaju fiskalnu kasu i ne mogu da prodaju kafu direktno. Opcija je da napraviš porudžbinu preko sajta, pa da je preuzmeš u pržionioci (stoga uvećana cena, zato što je pri naručivanju onlajn obavezna stavka isporuka), ali mislim da to nije nešto što može redovno da se radi, već više kao izuzetak.

Znaci ipak tamo ima prodavnica? Mrzelo me da idem na adresu ako je tipa samo magacin ili tako nesto..Meni logika kaze da ne vidim sto ne bi moglo, umesto da je pakuju, salju,cekaju povrat novca,ja dodjem na adresu i pokupim..ali meni logika isto kaze da ako se vec reklamiras po drustvenim mrezama treba i na poruke da odgovoris pa ipak..😀
To im je kafeterija, ne verujem da im je przionica, mnogo je malo (na avijatiarskom trgu). Prodaju i svoju kafu u pakovanjima koju imaju na sajtu...

To na Avijatičarskom trgu je Artist, nije 73, vlasnik Artista je suvlasnik 73, ja sam mislio na 73 pržionicu u Mića Radakovića.

Aha, znaci moze u centru da se kupi u tom kaficu. To ce mi pre biti usput nego ovo u Mice Radakovica, plus ako placam dostavu svakako onda mi se ne isplati da se cimam.

Generalno, Artis ima u prodaji kompletnu ponudu pržionice 73 i samo njihovu kafu služe. Sve 73 kafe možeš kupiti u obe Artist kafeterije (ono što je u kafeteriji na stanju) a mislim da oni snabdevaju i Dusha kafaterije.

tako
To na Avijatičarskom trgu je Artist, nije 73, vlasnik Artista je suvlasnik 73, ja sam mislio na 73 pržionicu u Mića Radakovića.
Tako je, ali oni sami kazu kada zoves przionicu, idi tamo kod nas u Artist...
Inace u Mica Radakovica nisam video gde im je przionica... Ja sam tu vrlo cesto, inace...

Hvala na komentaru. Ideja je da za nas dvoje do dvaput dnevno napravim kafu, znam da je okej za to, i da s malo cimanja može i više od pristojno, samo da ne bih da ulažem odmah napamet.

EDIT: Kupio. Može i link za ručni mlin itd, fazon je da bih radije nešto što je neko probao ako postoji.
MHW-3BOMBER Precision R3 PRO ili Timemore Chestnut C5 PRO ESP

Skuplji je R3 PRO na AliExpress-u, uglavnom koji god da uzmes nećeš pogresiti...
Ista tako, koji god da se naruči, na AE obavezno treba iskomunicirati sa Kinezom da stavi cenu koja je oko 35$ 🙂
U suproton dodatni harač će totalno obesmisliti kupovinu i krajnju cenu.

Naišao sam na review da neko ima oba, i C3 i C5, I da mu je bolji C3. Samo jedan review je u pitanju, možda to i nije tačno, ali jeste razlog za proveru.

A imas i opciju Hibrew G5 na temu ako uspes da dobijes kupone. Sa dazbinama ispadne nesto manje od 15000. Ja vec dve godine koristim rucni mlin za do 2 kafe dnevno, ali u poslednje vreme mi mlevenje nesto tesko pada.

Prilozi

• Screenshot_20260819_110347_Temu.webp
    Screenshot_20260819_110347_Temu.webp
    97.2 KB · Pregleda: 15
Nazad
Vrh Dno