Uži izbor za sledeće gledanje pošto sam zašao u 80 godine prošlog veka.Na sličnom fonu:
Possession 1981
Izabel s 25 godina pokidala, i Žulavski koji je potom snimio još zanimljivih filmova, al ni jedan bizarniji od ovog.
Possession još jedan glas za obavezno gledanje. Nezaboravan i neće da se svidi svakom ali je definicija kultnog filma,Uži izbor za sledeće gledanje pošto sam zašao u 80 godine prošlog veka.
Slazem se da, ugasio posle 5 minuta. Rekao bih da jednostavno, nazalost, cilja jako mladu publiku bez prethodnog znanja.Masters of the universe
Ako je ono trebala biti parodija onda je u neku ruku to i uspelo u suprotnom teška kršina od filma sa nekoliko baš, baš krindž momenata.
Lepo je "ostario"...The Last Samurai
Nakon 20+ godina od prvog gledanja još bolji film nego što ga se sećam.
Samo Thomas Cruise Mapother IV ne stari.Lepo je "ostario"...
Jedan od najboljih soundtrack-a ikada. I od mene apsolutna preporuka za film.Ono kad zaboravis da je nesto postojalo a onda slucajno naletis. Vrhcina i dalje. Nekada su se zaista pravili dobri filmovi.
Dead man, ko nije pogledao, moja preporuka. Nije za svakoga i nije lako svarljivo.
Kad bude vremena, sledece ide Dog Samurai
Lik ima 64 godina ali su morali sad žestoko da ga šminkaju i pripremaju za ulogu 65-godišnjaka u filmu Digger...😉Samo Thomas Cruise Mapother IV ne stari.
Ovaj sa Depom sam uspeo da preskočim taman milina ide na listu. A Dog Samurai mislis na onaj sa Witakerom? I njega mislim da sam preskocio.Ono kad zaboravis da je nesto postojalo a onda slucajno naletis. Vrhcina i dalje. Nekada su se zaista pravili dobri filmovi.
Dead man, ko nije pogledao, moja preporuka. Nije za svakoga i nije lako svarljivo.
Kad bude vremena, sledece ide Dog Samurai
Da da bio sam lenj da pogledam celo ime filma, malo je duze, ali jeste taj sa WhitakeromOvaj sa Depom sam uspeo da preskočim taman milina ide na listu. A Dog Samurai mislis na onaj sa Witakerom? I njega mislim da sam preskocio.
2 meseca bez farbanja, sminkanja, zatezanja, tretmana, transfuzija... i izgledace kao da spava u prolazu na Zelenom vencu. Dobro se on drzi ali sa 64 god nemati ni jednu sedu...u to veruju samo Sigal i Haris Dzinovic.Teško da će moći samo na taj način...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari