Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

@Diablo 2 Ti jos nisi gledao Angst ?
(nece nista biti jazi)

V23angst04.webp

Angst obavezno štivo za ljubitelje.

Angst sam gledao davno... I znam da mi je drago što sam ga zaboravio.
Nemam želju za obnovom, da budem iskren.

Possession (1981) obavezno ko nije gledao da gleda iako kad se kaže "Sam Neill" ja odmah pomislim na voljene Event Horizont i In the Mount of Madness.

Masters of the universe

Ako je ono trebala biti parodija onda je u neku ruku to i uspelo u suprotnom teška kršina od filma sa nekoliko baš, baš krindž momenata.

Verovatno nije pravljen za nas sa jednom nogom u grobu... 🤣 Bas cu da pogledam nek ide zivot.

Uži izbor za sledeće gledanje pošto sam zašao u 80 godine prošlog veka.
Possession još jedan glas za obavezno gledanje. Nezaboravan i neće da se svidi svakom ali je definicija kultnog filma,

Nisam gledao Possession niti čuo za njega do sada, čudi me da mi je promakao ispod radara, prvi na listi za gledanje pošto ga nahvaliste.

Najveći užas vezan za taj film, je to što je on u biti dokumentaran.

Da ih ameri nisu roknuli '45. ti fanatici ne bi stali...

Obnovljen:
Drugstore Cowboy

I dalje odličan.

Najbolji film Gasa Van Santa, s Met Dilanom koji je ozbiljno obećavao u tim '80tim (Kopolini Outsiders i Rumble Fish), ali se kasnije to nekako nije baš u potpunosti ostvarilo...
Keli Linč i tinejdž Heder Grejem, 5+.

Ono kad zaboravis da je nesto postojalo a onda slucajno naletis. Vrhcina i dalje. Nekada su se zaista pravili dobri filmovi.

Dead man, ko nije pogledao, moja preporuka. Nije za svakoga i nije lako svarljivo.

Kad bude vremena, sledece ide Dog Samurai

"Sinners" (2025)
Da se ne lažemo, film je precenjen i 5/10 je.
Ali Michael B. Jordan diže ocenu svojom izuzetno zahtevnom ulogom i kraj takođe diže dodatno ocenu. Sjajan je i ide na kartu emocija.
Preporuka ali i ako ga ne odgledate, ama baš ništa propustili niste.
7/10

Šta će ga šminkati samo pusti kosu koju nedelju bez farbanja i dobiće vrlo brzo i više nego potrebne godine.

Teško da će moći samo na taj način...

Prilozi

• Screenshot_20260816_161718_com_sec_android_app_sbrowser_beta_SBrowserMainActivity.webp
    Screenshot_20260816_161718_com_sec_android_app_sbrowser_beta_SBrowserMainActivity.webp
    83.3 KB · Pregleda: 65
  • Screenshot_20260816_161910_com_sec_android_app_sbrowser_beta_SBrowserMainActivity.webp
    Screenshot_20260816_161910_com_sec_android_app_sbrowser_beta_SBrowserMainActivity.webp
    48.8 KB · Pregleda: 62
Ono kad zaboravis da je nesto postojalo a onda slucajno naletis. Vrhcina i dalje. Nekada su se zaista pravili dobri filmovi.

Dead man, ko nije pogledao, moja preporuka. Nije za svakoga i nije lako svarljivo.

Kad bude vremena, sledece ide Dog Samurai
Ovaj sa Depom sam uspeo da preskočim taman milina ide na listu. A Dog Samurai mislis na onaj sa Witakerom? I njega mislim da sam preskocio.

Probao sam da odgledam Sinners posle sveg onog hajpa i pohvala, ne znam da li sam izdržao pola sata i odustao sam. Teško đubre i dosada. Sva radnja - crnci super, ali jadni ugnjetavani, belci zli, fuj. Dijalozi: sh*t, p*ssy, d*ck, f*ck, pa u krug. Nisam dotle stigao, ali mogu da se kladim u šta hoćeš da je negativac (ili negativci) belac i da to treba da bude neki dubokoumni socijalni komentar.

Ovaj sa Depom sam uspeo da preskočim taman milina ide na listu. A Dog Samurai mislis na onaj sa Witakerom? I njega mislim da sam preskocio.
Da da bio sam lenj da pogledam celo ime filma, malo je duze, ali jeste taj sa Whitakerom

Teško da će moći samo na taj način...
2 meseca bez farbanja, sminkanja, zatezanja, tretmana, transfuzija... i izgledace kao da spava u prolazu na Zelenom vencu. Dobro se on drzi ali sa 64 god nemati ni jednu sedu...u to veruju samo Sigal i Haris Dzinovic.

Color of Money je meni njegov najdraži, a tad na početku je zaređo i Risky Business, Legend, Cocktail, Young Guns...

Nijedan nije ni blizu izvrsnosti, al jesu bili neopterećujući, zabavni filmovi. 😊

Nešto se ne sećam Tomice u Young Guns.

Nazad
Vrh Dno