OZZY83
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.02.2004
- Poena
- 865
Одгледах га пре неколико дана, доста добар. И зачуђујуће, ефекти су солидни, с обзиром на 1997.годину. Има ту и тамо неких лоших ефеката, али мени су били ок.Contact 1997 odličan film ne znam kako ga nisam do dada gledal mada se scene sa ćaletom od negde sećam. Mekonahi ovdr samo kao ukras.
Ја сам се одушевио филмом, једно такво освежење ми је требало. Ја бих му дао можда и 9. Волим овакве филмове. Сасвим заслужено има високу оцену. По мени.
Odgledah i ja The Invite, baš je dobar, na momente malo dosadnjikav, ali pozadinska muzika i celokupna priča, kao i glumačka postava su mi sjajni 🙂Ја сам се одушевио филмом, једно такво освежење ми је требало. Ја бих му дао можда и 9. Волим овакве филмове. Сасвим заслужено има високу оцену. По мени.
Pogledaj "Hell or High Water" i "Wind River" ako nisi.Pogledao ponovo oba, dobro je to T. Sheridan smućkao
Pogledao, Wind River mi je jedan od boljih generalno.Pogledaj "Hell or High Water" i "Wind River" ako nisi.
Reziseri su razliciti za sva 3 filma, samo je scenarista istiČovek je u tri godine napravio tri moderna klasika, sve i da ništa drugo nije snimio šešir dole.
Pogledajte prilog 549631
Tako je, kad već imaš potrebu da podvlačiš očigledno. Nije režiser sva tri ali kao da jeste.Reziseri su razliciti za sva 3 filma, samo je scenarista isti
Kultni film.Како ми је преомакао Шта све можеш у Денверу када си мртав? 🤔
Одличан фим, добри глумци - препорука. 7/10.
Паја & Јаре 🤔Ne brini se za 15ak god biće Šilja i Paja sa njima. Nisam gledao al.mi klinac baš juče reče dok je gledao X-Men iz 2000.
Pa nije film radjen po romanu Dostojevskog, nego po likovima iz stripova. A u stripovima ima tek kombinacija superheroja da ne verujes.Novi Spajdermen. Auuu, šta su oni ovde napravili. Sad mi je žao što neko ne napisa bez spojlera da ne bacam pare na ovo smeće. Film je manje više OK, ali šta su sve povezali to je zastrašujuće.
🤢Spajdi, Panišer i Džin Grej
Tu, u bioskopu videh reklamu za nove “Osvetnike”. Dobro da je videh jer to moje pare neće videti. Od sada, sve Marvel i DC gledam na TV-u.
Jel me sprdaš? Ovo sam gledao juče. Hteo da sam ugasim film posle 20 minuta. Pre ovoga sam gledao Train to Busan i ovaj film je kao parodija na taj.Colony (2026)
Uživao sam u filmu i odličnoj glumi. Preporuka!
Iskren da budem, film je bliži osmici nego sedmici a ne volim da dajem polovične ocene tako da
8/10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari