Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Contact 1997 odličan film ne znam kako ga nisam do dada gledal mada se scene sa ćaletom od negde sećam. Mekonahi ovdr samo kao ukras.
Одгледах га пре неколико дана, доста добар. И зачуђујуће, ефекти су солидни, с обзиром на 1997.годину. Има ту и тамо неких лоших ефеката, али мени су били ок.
The invite

Sasvim ok film, 7.5. Na par scena sam se ismejao kao ludak.
Ја сам се одушевио филмом, једно такво освежење ми је требало. Ја бих му дао можда и 9. Волим овакве филмове. Сасвим заслужено има високу оцену. По мени.

^јесу ли то прорадили линкови?
Или је то само на десктоп верзији...
И опет немачки превод.

Ја сам се одушевио филмом, једно такво освежење ми је требало. Ја бих му дао можда и 9. Волим овакве филмове. Сасвим заслужено има високу оцену. По мени.
Odgledah i ja The Invite, baš je dobar, na momente malo dosadnjikav, ali pozadinska muzika i celokupna priča, kao i glumačka postava su mi sjajni 🙂

National Treasure 8/10 Imao sam 13-14 godina kada je ovaj film izasao, Boze koliko sam voleo da ga gledam, reprizirao sam ga juce i zaista je lepo ostario, malo subjektivnije pa jaka ocena. Ako se ne varam snimace se treci deo uskoro.

Meni je u Sicario kad voze one oklopnjake po gradu i treba da se valjda izvuku iz neke favele (ne sećam se više ali verovatno znate) nešto najnapetije i najmoćnije što sam u životu video na filmu. Bukvalno sam bio tamo i plašio se za svoj život.

Inače sam upravo odgledao ovaj poslednji Mortal Kombat, pojavio se u HBO katalogu. I pored svih krindž momenata, nekonzistentnosti u ponašanju likova i generalno pravilima sveta u kojem je smešten, i neubedljivim zapletima, podzapletima i raspletima, ovo je ubedljivo najbolji MK koji je ikad snimljen i na neki način sam uživao. Ako ništa drugo, lepo izgleda. Jedino mi je žao što su Škorpion i Sub Zero neupečatljivi likovi sitne građe, nekako su mi totalno promašeni glumci.

Novi Spajdermen. Auuu, šta su oni ovde napravili. Sad mi je žao što neko ne napisa bez spojlera da ne bacam pare na ovo smeće. Film je manje više OK, ali šta su sve povezali to je zastrašujuće.
Spajdi, Panišer i Džin Grej
🤢

Tu, u bioskopu videh reklamu za nove “Osvetnike”. Dobro da je videh jer to moje pare neće videti. Od sada, sve Marvel i DC gledam na TV-u.

nisam neko ko govori sta je dobro a sta ne, ali svima preporucujem da preskoce "evil dead burn".
ako nekog bas zanima neka pogleda prvih 15 minuta do dela gde pise naziv filma.
ako mu se dopada taj deo neka odgleda posto je film u tom fazonu
po mom misljenju, tesko smece od filma

Novi Spajdermen. Auuu, šta su oni ovde napravili. Sad mi je žao što neko ne napisa bez spojlera da ne bacam pare na ovo smeće. Film je manje više OK, ali šta su sve povezali to je zastrašujuće.
Spajdi, Panišer i Džin Grej
🤢

Tu, u bioskopu videh reklamu za nove “Osvetnike”. Dobro da je videh jer to moje pare neće videti. Od sada, sve Marvel i DC gledam na TV-u.
Pa nije film radjen po romanu Dostojevskog, nego po likovima iz stripova. A u stripovima ima tek kombinacija superheroja da ne verujes.

Odlican je Spajdermen. Najbolji do sada, iako spajdermena i ne volim bas nesto.

Sećam se kada sam kao dete koje je gledalo He-man crtane po ceo dan, željno isčekivao da pogledam film na kaseti, onaj sa Dolf Lundgrenom u glavnoj ulozi i koliko sam smoren bio zbog tog filma jer po meni veze nije imao sa crtanim.

Da mi je neko tada pustio ovo, bio bi prezadovoljan.

Reditelj je ubo suštinu crtanog, mislim da se od Himena teško može napraviti bolji film od ovoga.
Jedine dve zamerke su Krindžer, koji je nekako smoren ko tinejdžer u filmu, dok je u crtanom kukavica poput Skubi dua.
Kao i manjak Orka, koga su ubacili samo u odjavnu špicu.
Sve ostalo je odlično, pogotovo Skeletor a dobar je i Man-At-Arms, svakako interesantniji nego u crtanom.

Iako mi je pomalo žao jer je film propao na blagajnama, sa druge strane mi je i drago.
Neka ostane ovo kao poslednja verzija Himena, za razliku od one sramote od crtanog što je snimio Kevin Smit, ovo je odlično.

Colony (2026)

Uživao sam u filmu i odličnoj glumi. Preporuka!
Iskren da budem, film je bliži osmici nego sedmici a ne volim da dajem polovične ocene tako da
8/10
Jel me sprdaš? Ovo sam gledao juče. Hteo da sam ugasim film posle 20 minuta. Pre ovoga sam gledao Train to Busan i ovaj film je kao parodija na taj.
Onaj momenat kada "dele informacije", pa ono ni "Kuršadžijama" ne bi palo na pamet...
Film je realno 3/10, nego je Korejski pa drži ocenu.

Jedina dobra stvar u celom filmu je glavna glumica i to ne zbog toga što je dobra kao glumica, ali dobra jeste 😀

Ne sprdam se.

Braćo, ne znam šta mi bi juče i ja uzeo da gledam možda i najuznemirujući film. Svi ga znamo.
"Eden Lake"
8/10

Ali ja sam ostao zatečen glumom glavnog negativca Jacka О'Connella.
Toliko mi je drago i vidim da ima odličnuuu karijeru i da je u 28 Days Later i Bone Temple i Sinnersima, recimo.
Zbog njega gledam to ovih dana uz obnovu "Sedam Psihopata".

Nazad
Vrh Dno